Speciale Aanbieding: GRATIS verpakking(en) van onze
Ultimate Probiotica met DE111® en Lactospore®.

vimeo-video-thumbnail
1x-probiotica-DE111

Onze Ultimate Probiotica van Foodie is een krachtige probiotica met 10 speciaal geselecteerde strengen bacteriën goed voor een gezonde darmflora. Deze 10 unieke strengen zijn samengevoegd in een formule die je in kunt nemen door een gemakkelijk door-te-slikken capsule in te nemen die jouw darmflora ondersteunt.

Deze week profiteer je van de 1+1 Gratis Aanbieding bij Foodie!

 

 Transformeer Jouw Gezondheid in Slechts 10 Seconden Per Dag!

Superheld voor mijn darmen

Deze probiotica samen met een gezonde lifestyle heeft mij enorm geholpen tijdens de vertering van mijn maaltijden, met als gevolg dat ik niet meer opgeblazen ben na het eten. Jezelf gezond voelen is het beste gevoel wat je kunt hebben.

Denise 

Darmengezondheid

Ik heb altijd last van mijn darmen gehad sinds ik klein ben, en dit product is een geschenk uit de hemel. Ik heb diverse probiotica gebruikt met verschillende resultaten, maar dit is zeker de beste kwaliteit met het beste resultaat dat ik ooit heb mogen ervaren. Zeker 5 sterren waard! Ik raad het zeker aan!

Ben 

Probeer het!

Ik heb een aantal probiotica producten geprobeerd afgelopen jaren - maar deze werkt! Ik kan weer normaal naar de wc. Ik heb alle producten van Foodie gekocht en ben er enorm blij mee. Vaak probeer ik iets voor een maand en dan stop ik, maar de producten van Foodie helpen me echt; dus ik blijf het gebruiken voor mijn gezondheid.

Sara

Gewrichtspijn weg

Ik heb dit product elke dag genomen de afgelopen 1,5 maand en heb GEEN gewrichtspijn meer. Ik neem dit samen met kurkuma en ben superblij met het resultaat. Ik raad het iedereen aan.

Marieke 

Wat is Probiotica?

Je hebt miljarden bacteriën in je darmen, zowel goede als slechte. Wanneer de balans van de “slechte” bacteriën groter is en krachtiger is dan de “goede” bacteriën dan zorgt dit voor kramp en een ongemakkelijk gevoel, gasvorming, ongewenste kilo’s die zich opstapelen in je lichaam of een gevoel van moe- en futloosheid.

Foodie’s Ultimate Probiotica “voedt” de groei van “goede” bacteriën in je darmen, wat de balans herstelt.

Waarom hebben we dagelijks Probiotica nodig?

In het hedendaagse voedingspatroon, moet je enorm VEEL probiotica rijke voeding eten om de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen te krijgen om de balans te herstellen.

Dit is niet alleen onrealistische en duur, maar het is ook moeilijk om je gewicht onder controle te krijgen als je bij ELKE maaltijd op ELKE dag ook probiotische extra’s erbij neemt om de optimale hoeveelheid goede bacteriën binnen te krijgen.

Foodie’s Ultimate Probiotica helpt hierbij. Elke capsule is speciaal geformuleerd met wetenschappelijke studies in het achterhoofd en er is gekozen voor 10 speciaal uitgekozen strengen die helpen bij spijsvertering, zorgen voor minder vreetbuien en rustige darmen.

Recente Label probiotica
probiotica infographic copy

Ontmoet Onze 10 Vriendelijke Strengen Probiotica Bacteriën die gaan zorgen dat
Jouw Darmen Weer in Topconditie Komen.

bacterie1

Bacterie #1 – (Bacillus Subtillus DE111 ®)

Verslaat moeheid!

Voel je je vaak moe? Lamlendig en snel geïrriteerd?

Kijk niet verder dan deze wonderbacterie: Bacillus Subtillus!

Bacillus Subtillus is een organisme die ATP aanmaakt in het bijzijn van zuurstof.

ATP moleculen slaan energie op tijdens hun chemische verbinding… zoals een batterij energie opslaat als deze volledig opgeladen is.

Of je nou loopt, sport, huishouden doet, denkt, praat, relaxed, geniet – alles wat je doet hangt af van je volledig opgeladen ATP “batterij”.

ATP is de Bron van Energie
Die Alles In Je Lichaam Laat Draaien!

En als jij de aanmaak van ATP stimuleert in jouw lichaam, dan geniet je van je dag met een gezonde, natuurlijke flow van energie.

Meer ATP = Meer energie voor jouw om de dingen te doen die je leuk vind!

Dit is de reden waarom we Bacillus Subtillus in de juiste hoeveelheid toegevoegd hebben aan ons Ultimate Probiotica product.

bacterie2

Bacterie #2 – (Lactobacillus Acidophilus LA14)

Beschermer van Jouw Hart!

Het risico op hartproblemen begint van 45 jaar aanzienlijk te groeien… En tegen de tijd dat je 55 wordt is het verdubbeld.

Het goede nieuws is dat Lactobacillus Acidophilus gezond voor het hart is en daarnaast perfect geschikt is voor mensen die recent antibiotica hebben genomen of op regelmatige basis een antibacteriële zeep gebruiken (wat veel mensen gebruiken)…

Alle reden voor ons om deze bacterie in onze Ultimate Probiotica te stoppen.

Schermafbeelding 2018-09-12 om 11.07.25

Bacterie #3 – (Bifidobacterium Longum BL05)

De Bewaker van het Darmkanaal!

Bifidobacterium Longum is onderdeel van je darmflora en voorkomt de groei van pathogene organismen!

Een pathogeen is een ziekteverwekker van biologische oorsprong.

Daarnaast vecht deze bacterie tegen vrije radicalen… dit zijngevaarlijke atomen/moleculen die gaan rondzwerven in het lichaam op zoek naar een ontbrekend elektron dat ze zelf missen. Om aan deze ontbrekende factor te komen vallen ze de gezonde cellen aan waardoor die dan weer beschadigt en ontregeld worden.

Op deze manier kunnen ziekten ontstaan als kanker, diabetes, hartziekten, dementie, beroertes, ziekte van Parkinson, Alzheimer, artritis, reuma, nier en lever aandoeningen en noem er zo nog maar een paar. Laat het duidelijk zijn: vrije radicalen zijn ongewenste vijanden in ons lichaam.

Bifidobacterium Longum heeft een anti-oxidatieve werking. Anti-oxidanten zijn goed voor je en zitten o.a. rood fruit, chocolade en sommige wijnen.

Het klinkt allemaal ingewikkeld, maar dit is wat belangrijk is:

De anti-oxidanten ruimen de ziekmakende vrije radicalen uit de weg.

Schermafbeelding 2018-09-12 om 11.07.46

Bacterie #4 – (Lactobacillus Rhamnosus LR32)

De Darmwand Hersteller!

Deze bacterie vecht tegen de oorzaken van een lekkende darm. We hebben al eerder gelezen wat een lekkende darm is.

Daarnaast zorgt deze bacterie voor een betere vetverbranding. In een studie van 24 weken zagen onderzoekers een interessant resultaat. Vrouwen die capsules Lactobacillus Rhamnosus namen verloren TWEE keer zoveel gewicht als vrouwen die dit niet deden.

Veel probiotica supplementen stoppen hier… Een aantal stammen bacteriën … en oplossingen voor een paar problemen.

Maar er zijn nog meer goede bacteriën, en Ultimate Probiotica heeft ze allemaal!

Schermafbeelding 2018-09-12 om 11.07.57

Bacterie #5 – (Lactobacillus Casei LC11)

De Beste Vriend van Lactobacillus Acidophilus!

Deze probiotica zorgt voor een snellere groei van Lactobacillus Acidophilus… die zorgt voor een betere bescherming tegen LDL cholesterol.

Schermafbeelding 2018-09-12 om 11.08.10

Bacterie #6 – (Lactobacillus Plantarum LP115)

Bestrijd Depressie met deze Bacterie!

Lactobacillus Plantarum heeft een grote anti-oxidatieve werking.

Het helpt mee aan een betere darmdoorlaatbaarheid maar staat ook bekend om het verhogen van BDNF.

BDNF staat voor brain-derived neurotrophic factor. Fysieke activiteit (bijvoorbeeld hardlopen) heeft een gunstig effect op depressie, en gaat gepaard met een toegenomen hoeveelheid BDNF. Van antidepressiva die werken op de serotonerge en adrenerge neurotransmissie is bekend, dat zij de BDNF productie verhogen.

Je kunt dit nu op een natuurlijke manier ervaren met Ultimate Probiotica.

Schermafbeelding 2018-09-12 om 11.08.23

Bacterie #7 – (Bifidobacterium Brev BB03)

De Suiker Bestrijder!

Heeft een superieur vermogen om suiker af te breken in het spijsverteringskanaal, verminderd onvolledige vertering van voeding en maag- en buikpijn.

virus-8

Bacterie #8 – Bacillus Coagulans Lactospore ®

Stopt de groei van schadelijke bacteriën.

Deze Probiotica soort vormt sporen, die bij activering in de zure omgeving van de maag kunnen ontkiemen en prolifereren in de darm en de gewenste L(+) vorm van melkzuur produceren.

virus-9

Bacterie #9 – Bifidobacterium Lactus BL04

Infectie Bestrijder!

In een studie gedaan onder 465 patienten bleek dat over een periode van 5 maanden de testgroep die Bifidobacterium Lactus BL04 nam een 27% minder last te hebben van infecties in de bovenste luchtwegen. Met name fijn voor mensen met allergische reacties voor (gras)pollen en hooikoorts.

https://www.optibacprobiotics.co.uk/professionals/probiotics-database/bifidobacterium-lactis-bl-04

virus-10

Bacterie #10 – Lactobacillus Salivarius LS33

Beschermer voor je Mondhygiëne!

Lactobacillus Salivarius heeft gunstige invloed op de bacteriële samenstelling van je slijm en tandsteen. Het verminderd de kans op gaatjes en gaat slechte adem tegen.

That’s it.

10 Super Stammen Bacteriën (in hoge dosering) Samengevoegd in ÉÉN Enkele Pil.

Ultimate Probiotica van Foodie is exact wat je nodig hebt om je darmflora te herstellen, boosten en de balans weer terug te brengen in je spijsverteringskanaal en de rest van je lichaam… met alle bacteriën waar je net over gelezen hebt!

Maar...

Je Vindt Deze Probiotica Nergens Anders
In Nederland Dan Op Deze Website!

Waarom? Omdat het speciaal samengesteld is voor Foodie!

Je kunt het niet kopen in winkels, niet op andere websites.

De reden is simpel. Ik wil alles onder één dak houden zodat ik de beste kwaliteit kan leveren.. voor jou, mijn waardevolle Foodie klant.

Als je al langer klant bent bij ons dan weet je dat onze supplementen altijd erg snel uitverkocht raken… Ook nu weer.

Ik heb geen idee hoelang ik met de relatief kleine voorraad ga doen die we in Helmond hebben staan.

Wil jij graag rust in je hoofd hebben en een herstelde darmflora. Wil jij elke dag herboren wakker worden? Wil je minder vaak ziek zijn? Je niet moe en kribbig voelen?

Wil je opgewonden zijn dat je leeft… met een kracht die je in geen jaren meer hebt gevoeld. Alles omdat jouw darmen — jouw tweede brein — zijn werk goed kan uitvoeren?

Bestel dan vandaag deze 5x Sterkere Ultimate Probiotica
en ontdek de kracht van goedwerkende darmen!

Ook via TrustPilot krijgen we enthousiaste
reviews binnen over Ultimate Probiotica

Trustpilot Review - Sophie (1)
Trustpilot Review - Simone van der Werff- de Boer (1)
Trustpilot Review - Netty (1)

Alleen VANDAAG: GRATIS Probiotica Tijdens
Onze Wereld Coeliakie Dag Actie

probiotica1plus1

1 Verpakking
+ 1 VERPAKKING GRATIS

€47,50

probiotica3plus2

3 Verpakkingen
+ 2 VERPAKKINGEN GRATIS

€99

BESTE AANBIEDING

probiotica5plus2

5 Verpakkingen
+ 2 VERPAKKINGEN GRATIS

€124,17

Pin It on Pinterest