Ultimate Electrolytes

Ultimate Electrolytes biedt een evenwichtige aanvulling van elektrolyten met een verfrissende citroensmaak, afkomstig van natuurlijke extracten.

Ultimate Electrolytes bevat een perfect gebalanceerde mix van
elektrolyten en micronutriënten die jouw cellen optimaal gehydrateerd houden.

Zo voel jij je energiek en opgewekt met Ultimate Electrolytes. Het bevat natrium, kalium, magnesium, chloride, calcium en een breed spectrum aan andere sporenmineralen. Mede dankzij het biologisch poeder van kokosnootwater en Keltisch zeezout

1 verpakking = 45 doseringen ultieme hydratatie
Niet goed geld terug.

BESTEL NU

Heb jij last van….

…  DE manier om bovenstaande problemen te voorkomen is om ervoor te zorgen dat jouw lichaam optimaal gehydrateerd is en blijft.

Dit dit doe je niet alleen door water te drinken, maar ook door een combinatie van de juiste mineralen (zoals magnesium, kalium en calcium) gecombineerd met Keltisch zeezout binnen te krijgen. Zo voorzie je jouw lichaam namelijk van elektrolyten die ONMISBAAR zijn voor een goed functionerend zenuwstelsel.

Een elektrolyt geleidt elektriciteit wanneer de stof in water is opgelost. Meerdere lichaamsfuncties zijn afhankelijk van elektrolyten. Als mens hebben we elektrolyten dan ook nodig om te overleven.

Zo zorgen elektrolyten voor het regelen van de hartslag en de samentrekking van spieren. Bij elektrolyten is een juiste balans van groot belang. Ze interacteren namelijk met elkaar. Vooral ouderen lopen meer risico op een verstoring van de elektrolytenbalans.

De functie van elektrolyten zit ook al in de naam opgesloten: ze geleiden elektrische prikkels. Een soort stroomsignaaltjes, die ervoor zorgen dat zenuwen met elkaar kunnen communiceren.

Hoe merk je dat je behoefte hebt aan elektrolyten?

Wanneer signalen niet goed worden doorgegeven in je lichaam dan kan dit tot verschillende sluimerende problemen leiden.

Op tal van manieren.

Want je zenuwen zijn – vanzelfsprekend – betrokken bij de gehele aansturing van je lichaam en geest.

Een haperende overdracht van signalen betekent…

❌ een verminderd vermogen om te kunnen concentreren, omdat de prikkeloverdracht in de hersenen niet optimaal is.

❌ een gebrek aan energie in de ochtend. Mede omdat tijdens de slaap veel elektrolyten via zweet het lichaam verlaten en je lichaam niet goed gehydrateerd is.

❌ krampen in de spieren.

❌ hoofdpijn of duizeligheid. Dit is kenmerkend op warme dagen, wanneer je meer transpireert. Je verliest dan meer elektrolyten

❌ trek in zoetigheid. Doordat je jezelf flauwtjes krijg je sneller de neiging om naar zoetigheid te grijpen. Dit om suikers je een snelle energiestoot geven. Hiermee kan een gebrek aan elektrolyten dus een gezonde eetwijze dwarsbomen.

Steeds meer klanten ontdekken hoe Ultimate Electrolytes hen helpt om beter te presteren!

Wat doet Ultimate Electrolytes voor jou?

Ultimate Electrolytes bevat een perfect uitgebalanceerde mix van elektrolyten en micronutriënten die jouw cellen spieren optimaal gehydrateerd houden. Zo voel jij je energiek en opgewekt

Ultimate Electrolytes bevat natrium, kalium, magnesium, chloride, calcium en een breed spectrum aan andere sporenmineralen. Mede dankzij biologisch kokosnootwaterpoeder en Keltisch zeezout.

Ultimate Electrolytes voorziet jou van
De 5 Belangrijkste Elektrolyten

BESTEL NU

Deze Voordelen biedt Ultimate Elektrolytes

Magnesium speelt hierin een belangrijke rol

Elektrolyten zoals magnesium en calcium spelen een rol in het energiemetabolisme en zorgen daarmee dat je natuurlijke energie wordt geactiveerd.

Het spreekt voor zich dat – wanneer elektrolyten zoals kalium, magnesium en calcium de prikkeloverdracht tussen zenuwen ondersteunen – je een aanmerkelijk verschil merkt in je enerigieniveau.

Hierin spelen kalium, magnesium en calcium een belangrijke rol.

Niet alleen je lichamelijke energie wordt beïnvloed door elektrolyten, ook je mentale energie. Een heldere geest komt voort uit een goed functionerend stel hersenen. Wanneer je hersenen – dankzij elektrolyten – in staat zijn signalen goed over te dragen, dan merk je dit in je focus, concentratie en geheugen.

Hiervoor zijn kalium, calcium en magnesium belangrijk.

Zowel calcium als kalium zijn betrokken bij de spijsvertering. 

Kalium speelt een rol bij het behouden van een gezonde bloeddruk.

En dit alles op basis van natuurlijke ingrediënten 

Poeder van Biologisch Kokosnootwater

Dankzij de gunstige voedingsstoffenverhouding is kokoswater een isotone drank.

Isotoon betekent dat de verhouding tussen voedingsstoffen en vloeistof in kokoswater vergelijkbaar is met die in menselijk bloed.

Het fruitwater van de groene kokosnoot bevat relatief veel natrium, magnesium en kalium. Plus: kokoswater is rijk aan sporenelementen zoals ijzerjodium en zink.

Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout is écht zeezout: onbewerkt, ongeraffineerd en ongewassen. Het is puur natuur. Keltisch zeezout wordt volgens een traditionele, 2000 jaar oude Keltische methode handmatig gewonnen in Bretagne, Frankrijk. Hierdoor blijft de mineralenbalans volledig intact.

Het bevat meer dan 80 mineralen en spoorelementen, zoals magnesium, kalium, natrium, calcium en zink. Het is een perfecte mix van mineralen en spoorelementen in een optimale samenstelling, die bijna gelijk is aan de samenstelling van je bloed. Keltisch zeezout bevat geen verontreinigingen, is grijs van kleur, wat nattig en door de zon gedroogd. Het geeft een lekkere smaak aan water, waardoor je water makkelijker kan drinken.

Wat zit er precies in Ultimate Electrolytes?

Ontdek Ultimate Electrolytes vandaag nog! 

Gebruik kortingscode

HYDRATE20

voor 20% korting op Ultimate Electrolytes!

Ultimate Electrolytes

Hydrateer jezelf tot in elke cel van je lichaam met uitgekiende formule van Ultimate Electolytes

Ultimate Elektrolytes
1 pot

€44,90

€35,92

Gebruik kortingscode

HYDRATE20

45 doseringen per pot

Eenmalige Aanschaf

Koop NU!

Ultimate Elektrolytes
3-pack

€89

€71,20

Gebruik kortingscode

HYDRATE20

inclusief gratis Foodie Shakebeker (t.w.v. €9,95)

45 doseringen per pot

Incl. Gratis verzending

Eenmalige Aanschaf

Koop NU!

Ultimate Elektrolytes
6-pack

€149

€119,20

Gebruik kortingscode

HYDRATE20

inclusief gratis Foodie Shakebeker (t.w.v. €9,95)

45 doseringen per pot

Incl. Gratis verzending

Eenmalige Aanschaf

Koop NU!

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Bestel nu met ZEKERHEID!
Ultimate Electrolytes uitproberen zonder risico.

Probeer het nu 60 dagen uit en als het niet werkt voor jou, vraag dan je geld terug!
Er is absoluut geen risico voor jou.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00