Foodie Verhalen

© Foodie BV – Elke Hap Telt

Verhalen van mensen hoe hun levens zijn
veranderd door onze producten.

Greens werkt geweldig! Ik gebruik het nu al een paar dagen en heb veel meer energie dan eerst. De smaak is niet vies maar ook niet geweldig. Het is te doen. Er komen wel klontjes in. Dus misschien is een hoeveelheid water handig om erbij te vermelden. Dit gaat zeker mee op vakantie.

Renata Sitabi

Direct na aankomst de greens uitgeprobeerd. In een beker kokosmelk. Heeeerlijk! Boven verwachting lekker! Ook in water is het prima te doen. Het is inderdaad zoet. Om dat te verminderen moet je meer water gebruiken. Even een garde in je beker en die snel tussen je handen rollen. Zo gefikst. Omdat ik het zo lekker vond heb ik voor het slapen gaan nog een beker gehad. Dat was niet handig. Heb een hele tijd wakker gelegen: slaap weg. Ik heb merkbaar meer energie gekregen. Ben er erg blij mee. Geweldig idee Mitchel.

Hilda

Eind september vorig jaar brak ik mijn pols optree plaatsen: na de standaard weken gips merkte ik dat ik veel pijn in mijn schouder had en maakte een afspraak bij de osteopaat. Hij concludeerde bijna direct dat er een frozen shoulder was met behoorlijke ontstekingsreacties. Hij adviseerde ontstekingsremmers (diclofenac, naproxen) te gebruiken. Ik ben zelf eerst op onderzoek gegaan wat op natuurlijke basis mogelijk was en kwam bij curcuma terecht. In overleg met mijn natuurarts kreeg ik curcuma longa 500 Mg voorgeschreven. Nu, na bijna twee maanden zijn mijn klachten van de frozen shoulder voorbij; ook de osteopaat is erg verrast en heeft me gevraagd informatie over curcuma mee te nemen!!

Anoniem

Onze Yummie Greens

Overtuigd van onze Yummie Greens? :-)

Ja, breng mij naar jullie Greens!

Onze Kurkuma Boost

Overtuigd van onze Kurkuma Boost? :-)

Ja, breng mij naar jullie Kurkuma!

Onze Ultimate Probiotica

Onze Collageen Boost

Overtuigd van onze Ultimate Probiotica? :-)

Ja, breng mij naar jullie Probiotica!

Overtuigd van onze Collageen Boost? :-)

Ja, breng mij naar jullie Collageen!