Team Foodie

Hoi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op Foodie.nl

Wij (team Foodie) zullen ons even voorstellen;

Wij (Mitchel, Myra, Hamist en Sabine) zijn met z'n alle een stel enthousiastelingen ieder op z'n eigen gebied. Mitchel is de baas van het zooitje, Myra heeft de klantenservice en de social media onder haar hoede, Hamist is de manager en zorgt dat alles soepel verloopt en Sabine stuurt de bestellingen naar jou toe!

Hoe is Foodie tot stand gekomen?

Wij houden allemaal van eten. Maar dan wel zo puur mogelijk, zonder toevoegingen die er niet in horen, en het liefst bomvol voedingsstoffen zodat we de hele dag energie hebben om alles aan te pakken. Deze liefde hebben we inmiddels vertaald door het beginnen van Paleo.nl, een lifestyle gebaseerd op oervoeding. Daar kwamen weer heel wat receptenboeken (zowel digitaal als fysiek) uit voort, die je ook weer in deze Foodiewinkel vindt. Tijdens 1 van de kookdagen ontstond het idee om zelf Paleo proof producten te gaan verkopen, omdat we aan de hand van onze recepten nogal eens wat vragen krijgen over bepaalde producten en verkrijgbaarheid. De Foodiewinkel was geboren!

Heb je nou leuke suggesties voor bepaalde artikelen, of mis je iets in onze webwinkel, stuurt dan even een mailtje, altijd handig!

Beetje bij beetje zullen er steeds meer producten bijkomen en doen we ons best een zo compleet mogelijke winkel aan te bieden in Paleo proof producten.

Team Foodie

 

 

 

Pin It on Pinterest