Werken bij Foodie?

© Foodie BV – Elke Hap Telt

Wil jij ook altijd een stapje verder gaan?
Wij ook.

WELKOM EN LEER ONS KENNEN.

Met één van onze dochterbedrijven o.a. gezien in: 

We vinden onze baan gewoon tof.

"Het fijne aan Foodie is dat het een klein bedrijf is, waardoor het gezellig, informeel en persoonlijk is. Dit vind ik een hele fijne manier van werken. Wanneer je flexibel bent, zijn zij dat net zoveel. Dat komt niet vaak voor bij werkgevers. Het leuke aan de klantenservice is dat je bij iedere mail en ieder telefoontje jezelf weer kunt bewijzen. Iedere klant is even bijzonder en verdient een goede service. Goede service leidt tot meer blije klanten, blije klanten zijn trouwe klanten!

Je krijgt mij aan de telefoon als je belt, je ziet me voorbij komen in de Facebook groep en daarnaast verzorg ik administratieve taken. Een echte duizendpoot"

Relinde,
Customer Happiness Team

Charlotte,
Branding Queen

"Door bij Foodie te werken kan ik veel van mijn eieren kwijt. Laat het me uitleggen: 8 jaar geleden veranderde er iets bij mij. Ik kwam erachter dat ‘fysieke degeneratie’ een grote rol speelt en werd dan ook nieuwsgierig naar de effecten van voeding. Het Paleo principe, Ketogeen dieet en Intermittent fasting hebben me het laten ervaren. Voeding is een factor die leidt naar een groter deel van je geluk. En niet alleen individueel, maar ik ben overtuigd dat het ook het groot gedachtengoed kan veranderen. Wereldwijd! Je begrijpt nu vast wel dat deze puzzelstukjes het leuk maken om me binnen Foodie te bewegen. En op deze manier bij te mogen dragen aan een betere gezondheid voor veel mensen."

Dennis,
Content King

"Bij Foodie krijg ik de kans om bij te dragen aan een platform dat Nederland stukje bij beetje gezonder probeert te maken door middel van effectieve, goede producten en een toegankelijke informatievoorziening.

Mijn taak binnen Foodie is dan ook om deze informatievoorziening een extra impuls te geven en interessante content te maken over alles wat te maken heeft met gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Het leuke aan Foodie als bedrijf is dat het een klein team is en je kunt als onderdeel hiervan dus echt een impact maken :-). Er liggen veel mooie projecten in het verschiet en ik heb er zin in om hier iets geweldigs van te maken!"

Mitchel van Duuren begon met de Foodie.nl webwinkel in 2016 en heeft de nadruk gelegd op het formuleren van pure en kwalitatieve supplementen waarbij de nadruk ligt op de werkbare dosis van de ingrediënten in samenwerking met het creëren van een hoge biologische beschikbaarheid door specifieke toevoegingen.

Hij is auteur van 6 bestseller Paleo boeken, is man van Nathalia en is vader van 3 kinderen met de leeftijd 3,2 en 0. Zijn doel is om de wereld te bevrijden van welvaartsziekten door de maatschappij voor te lichten om voeding en de geneeskracht van de natuur te gebruiken ter preventie van ziekte.

Over Foodie.

Foodie wil de gezondheid van de mens verbeteren.
Hier zie je hoe wij dat doen ...

Greens werkt geweldig! Ik gebruik het nu al een paar dagen en heb veel meer energie dan eerst. De smaak is niet vies maar ook niet geweldig. Het is te doen. Er komen wel klontjes in. Dus misschien is een hoeveelheid water handig om erbij te vermelden. Dit gaat zeker mee op vakantie.

Renata Sitabi

Direct na aankomst de greens uitgeprobeerd. In een beker kokosmelk. Heeeerlijk! Boven verwachting lekker! Ook in water is het prima te doen. Het is inderdaad zoet. Om dat te verminderen moet je meer water gebruiken. Even een garde in je beker en die snel tussen je handen rollen. Zo gefikst. Omdat ik het zo lekker vond heb ik voor het slapen gaan nog een beker gehad. Dat was niet handig. Heb een hele tijd wakker gelegen: slaap weg. Ik heb merkbaar meer energie gekregen. Ben er erg blij mee. Geweldig idee Mitchel.

Hilda

Eind september vorig jaar brak ik mijn pols optree plaatsen: na de standaard weken gips merkte ik dat ik veel pijn in mijn schouder had en maakte een afspraak bij de osteopaat. Hij concludeerde bijna direct dat er een frozen shoulder was met behoorlijke ontstekingsreacties. Hij adviseerde ontstekingsremmers (diclofenac, naproxen) te gebruiken. Ik ben zelf eerst op onderzoek gegaan wat op natuurlijke basis mogelijk was en kwam bij curcuma terecht. In overleg met mijn natuurarts kreeg ik curcuma longa 500 Mg voorgeschreven. Nu, na bijna twee maanden zijn mijn klachten van de frozen shoulder voorbij; ook de osteopaat is erg verrast en heeft me gevraagd informatie over curcuma mee te nemen!!

Anoniem

... en hier ook!

Dit team verwelkomt jou.

Mitchel,
Onze familie man
(Eigenaar & Marketing)

Relinde,
Kijkt heel graag films
(Customer Happiness Team)

Hamist,
Staat graag te dansen

(Chief Operations)

Dennis,
Is een sportief gezelligheidsdier
(Content King)

Klaar om te solliciteren?

Customer Happiness Team (Klantenservice)

Klanten helpen en blij maken

Bekijk de functie beschrijving

geen vacature vrij

Yes, en ik ga voor .. 

Vragen over onze vacatures? 
Of vind je ons te gek! En wil je erbij horen?

Neem contact op met Hamist via solliciteren@foodie.nl

... en hier ook!

Dit team verwelkomt jou.

Charlotte,
Leest graag info boeken
(Branding Queen)

Logistieke Baas (Logistieke Medewerker)

Klanten hun "cadeautjes" versturen

Bekijk de functie beschrijving

1 vacature vrij