Werken bij Foodie?

© Foodie BV – Elke Hap Telt

Wil jij ook altijd een stapje verder gaan?
Wij ook.

WELKOM EN LEER ONS KENNEN.

Met één van onze dochterbedrijven o.a. gezien in: 

We vinden onze baan gewoon tof.

"Het fijne aan Foodie is dat het een klein bedrijf is, waardoor het gezellig, informeel en persoonlijk is. Dit vind ik een hele fijne manier van werken. Wanneer je flexibel bent, zijn zij dat net zoveel. Dat komt niet vaak voor bij werkgevers. Het leuke aan de klantenservice is dat je bij iedere mail en ieder telefoontje jezelf weer kunt bewijzen. Iedere klant is even bijzonder en verdient een goede service. Goede service leidt tot meer blije klanten, blije klanten zijn trouwe klanten!."

Myra,
Klantenservice Queen
(Customer Happiness Team)

Sabine,
Vrouw Achter De Schermen
(Logistieke Medewerker)

"Vanuit mijn achtergrond bij de post weet ik hoe blij mensen worden van pakketjes. Ik probeer er altijd zorg voor te dragen dat mensen hun bestelling zo snel mogelijk, liefst binnen 24 uur, binnen hebben. Zo bouw je vertrouwen op met de klant en komen ze later misschien nog een keertje terug."

Hamist,
Man Achter De Schermen
(Chief Operations)

"Elke dag sta ik weer op met een missie: om onze processen zo te optimaliseren dat het bedrijf een ge-oliede machine is. Alles moet gewoon soepel verlopen - ben hier soms ook wel neurotisch in, haha. Maar ik vind het erg fijn dat de eigenaar van Foodie (Mitchel van Duuren) mij hier ook de ruimte in geeft om het naar eigen inzicht in te richten en aan te pakken. Maar ook om fouten te maken! Dat vind ik erg fijn aan het cultuur binnen Foodie. Op z'n beurt breng ik deze vrijheid en autonomie over aan mijn collega's."

Mitchel van Duuren begon met de Foodie.nl webwinkel in 2016 en heeft de nadruk gelegd op het formuleren van pure en kwalitatieve supplementen waarbij de nadruk ligt op de werkbare dosis van de ingrediënten in samenwerking met het creëren van een hoge biologische beschikbaarheid door specifieke toevoegingen.

Hij is auteur van 6 bestseller Paleo boeken, is man van Nathalia en is vader van 3 kinderen met de leeftijd 3,2 en 0. Zijn doel is om de wereld te bevrijden van welvaartsziekten door de maatschappij voor te lichten om voeding en de geneeskracht van de natuur te gebruiken ter preventie van ziekte.

Over Foodie.

Foodie wil de gezondheid van de mens verbeteren.
Hier zie je hoe wij dat doen ...

Greens werkt geweldig! Ik gebruik het nu al een paar dagen en heb veel meer energie dan eerst. De smaak is niet vies maar ook niet geweldig. Het is te doen. Er komen wel klontjes in. Dus misschien is een hoeveelheid water handig om erbij te vermelden. Dit gaat zeker mee op vakantie.

Renata Sitabi

Direct na aankomst de greens uitgeprobeerd. In een beker kokosmelk. Heeeerlijk! Boven verwachting lekker! Ook in water is het prima te doen. Het is inderdaad zoet. Om dat te verminderen moet je meer water gebruiken. Even een garde in je beker en die snel tussen je handen rollen. Zo gefikst. Omdat ik het zo lekker vond heb ik voor het slapen gaan nog een beker gehad. Dat was niet handig. Heb een hele tijd wakker gelegen: slaap weg. Ik heb merkbaar meer energie gekregen. Ben er erg blij mee. Geweldig idee Mitchel.

Hilda

Eind september vorig jaar brak ik mijn pols optree plaatsen: na de standaard weken gips merkte ik dat ik veel pijn in mijn schouder had en maakte een afspraak bij de osteopaat. Hij concludeerde bijna direct dat er een frozen shoulder was met behoorlijke ontstekingsreacties. Hij adviseerde ontstekingsremmers (diclofenac, naproxen) te gebruiken. Ik ben zelf eerst op onderzoek gegaan wat op natuurlijke basis mogelijk was en kwam bij curcuma terecht. In overleg met mijn natuurarts kreeg ik curcuma longa 500 Mg voorgeschreven. Nu, na bijna twee maanden zijn mijn klachten van de frozen shoulder voorbij; ook de osteopaat is erg verrast en heeft me gevraagd informatie over curcuma mee te nemen!!

Anoniem

... en hier ook!

Dit team verwelkomt jou.

Mitchel,
Onze familie man
(Eigenaar & Marketing)

Myra,
Speelt graag muziek
(Customer Happiness Team)

Hamist,
Staat graag te dansen

(Chief Operations)

Sabine,
Speelt graag nog een game
(Logistiek Medewerker)

en jij?

Klaar om te solliciteren?

Customer Happiness Team (Klantenservice)

Klanten helpen en blij maken

Bekijk de functie beschrijving

geen vacature vrij

Yes, en ik ga voor .. 

Vragen over onze vacatures? 
Of vind je ons te gek! En wil je erbij horen?

Neem contact op met Hamist via solliciteren@foodie.nl

... en hier ook!

Dit team verwelkomt jou.