apple-cider-vinegar-800px-boxshot-export

"Ik gebruik Apple Cider Vinegar samen met mijn Keto voedingsschema. Ik neem 1 pil in de ochtend en 1 in de middag. Ze zorgen ervoor dat ik geen honger krijg. Ik kan daarnaast het verschil merken als ik ze vergeet."

Wij introduceren je Apple Cider Vinegar (ACV) van Foodie, een nieuw extract van appelazijnzuur dat je nu eenvoudig in kunt nemen in een makkelijk door te slikken capsule.

Apple cider vinegar is één van de meest populaire gezondheidsdrankjes op dit moment en staat bekend om vele voordelen waaronder gewichtsverlies en aanmaak van meer maagzuur. (wat iets goeds is!)

Ons Apple Cider Vinegar product is een nieuwe manier om alle voordelen van appelazijnzuur te ervaren zonder de sterke geur en smaak van de vloeibare vorm. Ontdek de geweldige voordelen van ons Appel Cider Vinegar product vandaag.

Minder Trek in Zoetigheid in Slechts 10 Seconden Per Dag!

De Voordelen van Apple Cider Vinegar

1.

Je hebt langer een vol gevoel

ACV vertraagt het legen van de maag, wat ervoor zorgt dat je spijsvertering minder snel op gang komt en je langer een vol gevoel blijft houden. Dit zorgt voor een verminderde calorie-inname en uiteindelijk dus voor gewichtsverlies.

Met andere woorden, je grijpt niet naar een snack-reep om 3 uur ’s middags als je maag begint te knorren.

2.

Het vermindert lichaamsvet

Diverse studies laten zien dat het dagelijks nemen van azijn zorgt voor een lager gewicht, BMI, buikvet, buikomtrek en triglycerideniveau’s.

3.

Anti Glycemische Lading

De consumptie van azijn, tijdens het eten van een maaltijd, laat de algehele GI-lading van voeding dalen, en doordat het tevens glucose stabiliseert, verminder je de insulinepieken die je kunt ervaren na het eten en die zorgen voor een hoop gezondheidsproblemen.

ACV wordt gebruikt voor vele gezondheidsproblemen, en vervangt honderden euro’s aan onnodige medicijnen, creme’s en andere supplementen.

 • Het verbetert hartgezondheid, bloedcirculatie & verlaagt cholesterol
 • Het geeft een boost aan jouw darmgezondheid door extra bacteriën toe te voegen
 • Het is een natuurlijke detoxer en reinigt je lichaam van binnenuit
 • Het helpt bij gewichtsverlies omdat het zorgt voor een verzadigend gevoel
 • Het helpt bij het reguleren van bloedsuiker en verbetert insulinegevoeligheid
 • Vermindert brandend maagzuurklachten en balanceert zuurwaardes
 • Geeft een boost aan jouw immuunsysteem

Er is een reden dat Apple Cider Vinegar één van de meest populaire azijnsoorten is in de gezondheidsbranche. Studies laten zien dat je van vele voordelen kunt genieten.

Het azijnzuur uit appelazijnzuur doodt slechte bacteriën en wordt gebruikt als een natuurlijk ontsmettingsmiddel en conserveringsmiddel. Het helpt je lichaam enorm tijdens een detox of reiniging.

Het helpt om insulinegevoeligheid beter te maken en helpt om bloedsuiker te remmen na een maaltijd.

Het verbetert hartgezondheid en verlaagt cholesterol.

Naast alle andere gezondheidsvoordelen is ACV een krachtige eetlustremmer die helpt bij het onder controle houden van (vr)eetbuien en laat je langer vol voelen.

Dit zorgt ervoor dat je minder calorieën consumeert, wat weer zorgt voor gewichtsverlies. Studies hebben laten zien dat tijdens het nemen van ACV er tot 275 calorieën minder worden gegeten.

Waarom Kiezen voor een Apple Cider Vinegar Pil,
in plaats van de Vloeistof?

Supplement (pil)versies van ACV zijn slechts gehydrateerde versies van de vloeistof. Als de vloeistof van hoge kwaliteit is dan blijven de voedingsstoffen en bioactieve stoffen hetzelfde. Het voordeel van het nemen van ACV in pilvorm is de smaak en je tanden.

Het vervelende aan het drinken van ACV is namelijk dat de azijnzuur op termijn je tandglazuur laat afbrokkelen, en zorgt voor een aanslag op de slijmvliezen in je mond, keel en slokdarm.

Apple Cider Vinegar is de afgelopen tijd enorm in populariteit aan het stijgen als een uitstekende voedingsbron om je algehele gezondheid te verbeteren. Echter de smaak van ACV is voor de meeste mensen een reden om dit niet te nemen.

De oplossing is simpel: Appelazijn pillen zijn smaakloos, gemakkelijk om in te nemen en geven je lichaam dezelfde voordelen.

Waarom Kiezen voor Apple Cider Vinegar van Foodie?

Waarom Apple Cider Vinegar?

Apple Cider Vinegar van Foodie zijn smaakloze, gemakkelijk in te nemen pillen en geven je lichaam dezelfde voordelen als het drinken van de vloeibare ACV.

ACV is een krachtige eetlustremmer die jou helpt om langer een vol gevoel te houden.

Het is een krachtige natuurlijke reiniger die brandend maagzuurklachten vermindert, zuurwaardes balanceert en jouw immuunsysteem een boost geeft.

De azijnzuur uit ACV doodt slechte bacteriën en is verantwoordelijk voor de vele voordelen die dit supplement kan bieden.

ÉÉN van de belangrijkste is het aanmaken van meer maagzuur.

Schermafbeelding 2019-07-11 om 12.45.58

Waarom Je Meer Maagzuur Nodig Hebt!

De reden dat je meer spijsverteringsproblemen hebt naarmate je ouder wordt heeft een naam...

...namelijk: maagzuur.

Dit zuur wordt vaak over het hoofd gezien als we kijken naar iemand z'n gezondheid maar is één van de meest belangrijke vloeistoffen in je lichaam. En wanneer je ouder wordt, produceer je er steeds minder van.

De problemen die ontstaan wanneer je te weinig maagzuur hebt zijn enorm. Het kan een domino-effect creëren van vervelende gezondheidsproblemen zoals:

 • Je alvleesklier die het enzym pepsine niet meer aanmaakt, het enzym dat eiwit afbreekt. Dit zorgt voor gasvorming en een opgeblazen gevoel.
 • De klep bovenaan je maag kan niet goed meer sluiten wat zorgt voor brandend maagzuur. Dit staat ook wel bekend als refluxziekte.
 • Je lever die geen gal meer aanmaakt voor een gezonde vetvertering.
 • Je lichaam die niet in staat is om essentieel vitamines en mineralen op te nemen zoals calcium, ijzer, zink en B12. Wanneer vitamine B12 niet opgenomen kan worden, zorgt dit voor een tekort dat schade brengt aan je zenuwstelsel.

Apple Cider Vinegar van Foodie helpt bij het aanmaken van meer maagzuur.

Apple Cider Vinegar in de Media

ad-logo

Appelciderazijn is populair bij Amerikaanse sterren omdat ze daarmee hun lichaam zeggen schoon te maken. Actrice Megan Fox en modellen Cindy Crawford en Heidi Klum zouden de azijn gebruiken voor hun ‘detox’ of vastenkuur. 

Gepubliceerd op AD.nl, Februari 2018

elle-logo

Appelcider kan de opname van suiker in je bloed vertragen, waardoor je ook niet extreem piekt in je bloedsuikerspiegel en je dus geen keiharde crash hebt waarin je bloedsuikerspiegel weer daalt.

Gepubliceerd op Elle.com, Juni 2016

webmd-logo

De laatste jaren hebben mensen ontdekt dat apple cider vinegar gebruikt kan worden om gewicht te verliezen, hartgezondheid te verbeteren, en zelfs roos kan behandelen.

Gepubliceerd op WebMD, Januari 2017

Alleen Deze Week: FLINKE Introductiekorting
op Foodie's Apple Cider Vinegar

apple-cider-vinegar-800px-boxshot-export

1 Verpakking

29,90  €17 per stuk

43% KORTING

3x-apple-cider-vinegar-800px-boxshot-export

3 Verpakkingen - €39

29,90  €13 per stuk

56% KORTING

BESTE AANBIEDING

6x-apple-cider-vinegar-800px-boxshot-export

6 Verpakkingen - €59

29,90  €9,83 per stuk

67% KORTING

Jij Hebt Vragen over Apple Cider Vinegar?
Wij hebben Antwoorden!

V: Hoeveel capsules bevat een verpakking Apple Cider Vinegar?

ACV bevat 60 capsules per verpakking, dit is goed voor 1 maand.

V: Hoelang duurt het voordat ACV gaat werken?

De positieve effecten van ACV worden vaak direct na het innemen van de eerste paar keren gemerkt. Natuurlijk variëren resultaten per persoon.

V: Hoe gebruik ik ACV?

Je neemt elke dag 2 capsules bij een maaltijd, bij voorkeur je grootste maaltijd.

V:Moet ik mijn lifestyle aanpassen om ACV te gebruiken?

Als je doel is om gewicht te verliezen is het aan re raden om ACV te nemen tijdens het volgen van een gezond Paleo dieet en regelmatig te bewegen.

V: Hoeveel gewicht ga ik kwijtraken bij het gebruik van ACV?

Je ondervindt de effecten van ACV bijna direct, je zult minder opgeblazen zijn en je lichter voelen. Hoeveel gewicht je verliest is verder afhankelijk van veel andere factoren, zoals beweging en de rest van je voedingspatroon.

V: Zijn er bijwerkingen van het nemen van ACV?

Ons ACV product is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die wereldwijd als veilig worden ervaren. Mocht je echter toch problemen ervaren stop dan met het gebruik en raadpleeg je huisarts.

V: Hoelang duurt het voordat ik mijn ACV in huis heb?

Orders worden direct uitgeleverd en wanneer op een werkdag besteld voor 13:30 uur is het geregeld de volgende dag in huis.

V: Is dit een abonnement?

Nee. Als je een order plaatst bij ons is het een eenmalige bestelling. We zijn overtuigd dat je tevreden bent over het product, en dat je uit jezelf graag een nieuwe order wilt plaatsen.

Pin It on Pinterest