Spijsvertering

Een gebrekkige spijsvertering kan ervoor zorgen dat je weinig energie hebt of last hebt van een opgeblazen gevoel.

Wanneer je last hebt van buikklachten dan is het goed om te kijken voor welke voedingsmiddelen je een mogelijke intolerantie hebt. Ook kan het helpen om je darmflora op orde te brengen met probiotische voedingsmidddelen of een supplement.

Supplementen om
een goede spijsvertering te ondersteunen

Digestive Enzymes

Spijsverteringsenzymen zijn enzymen die door je lichaam worden gebruikt om specifieke voedingsmiddelen en stoffen af te breken en in deeltjes “op te knippen”.

Je kunt enzymen zien als “schaartjes” die ieder hun eigen specialiteit hebben. Zo zijn er enzymen die gespecialiseerd zijn in het verteren van lactose. Andere zijn goed in het verteren van eiwitten.

De Full Spectrum Digestive Enzymes formule van Foodie bevat 18 soorten enzymen die bij kunnen dragen aan jouw spijsvertering.

meer informatie

Ultimate Probiotica

Ultimate Probiotica bevat maar liefst 30 miljard organismen die speciaal zijn samengesteld om jouw darmen levend te bereiken.

Op die manier wordt jouw darmflora ondersteund. 

Ultimate Probiotica bevat o.a. de gepatenteerde sporenvormende probioticastammen Bacillus subtilis DE111® en Bacillus Coagulans Lactospore®.

meer informatie

Kurkuma Boost

Kurkuma is van oudser een supplement dat wordt gebruikt om de lever te ondersteunen*.

Kurkuma heeft tevens een positieve invloed op de galwerking, waardoor de vertering van vetten mogelijk wordt ondersteund.*

meer informatie

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00