Gezondheidsbehoeften

Klik op jouw behoefte om gerichte adviezen te krijgen.

Hart en bloedvaten

Ondersteun de gezondheid van hart en bloedvaten met de juiste vetzuren en vitaminen.

meer informatie

Minder Stress

Help je lichaam en geest om stressbestendig te zijn en te blijven

meer informatie

Afvallen

Voorzie jezelf van de juiste brandstof en voedingstoffen die je helpen om op een gezonde manier overtollig vet kwijt te raken

meer informatie

Detoxen

Help je lichaam om zo goed mogelijk schadelijke stoffen in het lichaam af te breken.

meer informatie

Huid, haar, nagels

Om een strakke huid, veerkrachtig haar en sterke nagels te behouden heeft het lichaam diverse voedingstoffen nodig. Deze vind je hier.

meer informatie

Geheugen en concentratievermogen

Help je hersenen en zenuwen zo goed mogelijk te functioneren door ze te voorzien van de juiste vetzuren, mineralen en ondersteunende voedingstoffen.

meer informatie

Gewrichten

Gewrichten zijn gebaat bij sterke spieren en stevig kraakbeen. Om deze te ondersteunen is je lichaam gebaat bij antioxidanten en specifieke vitaminen.

meer informatie

Spierkracht

Spieren hebben eiwitten nodig om in stand gehouden te worden en sterk te blijven. Daarnaast zijn er diverse vitaminen, mineralen en kruiden die kunnen bijdragen aan een goede spierfunctie.

meer informatie

Onrustige spieren

Krampen, rusteloze benen. Het hebben van onrustige spieren kan je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om in slaap te vallen. Met de juiste mineralen en vitaminen kun je dit tegengaan.

meer informatie

Weerstand

Ondersteun je weerstand tegen virussen en en andere ziekteverwekkers met vitaminen en antioxidanten.

meer informatie

Nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk om je lichaam te laten herstellen en op te laden voor een nieuwe dag. Er zijn vitaminen, mineralen en extracten die hierbij kunnen helpen.

meer informatie

Spijsvertering

Spijsverteringsklachten zoals een opgeblazen buik, krampen of obstipatie kunnen erg vervelend zijn. Door je spijsvertering en darmflora te ondersteunen kun je deze klachten bestrijden.

meer informatie

Overgangsklachten

De overgang brengt een verandering in de hormoonspiegel met zich mee. Dit kan gepaard gaan met stemmingswisselingen of een gebrek aan energie. Met de juiste ondersteuning kun je deze klachten tegengaan.

meer informatie
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00