Onrustige spieren

Laat krampen en rustelozen benen je niet uit je slaap houden.

Wanneer je ‘s nachts uit je slaap wordt gehouden door nachtelijke krampen dan kan dit te maken hebben met een gebrekkige hydratatie van het lichaam. Wanneer de vochtbalans in het lichaam niet juist is dan kunnen de spieren in de kramp schieten.

Het aanvullen van zouten en mineralen zijn een effectieve manier om dit te voorkomen. Zo is magnesium bijvoorbeeld betrokken bij de elektrolytenbalans in het lichaam. Daarnaast zijn mineralen als kalium en calcium betrokken bij de spierfunctie.

Drink dus genoeg en zorg ervoor dat je voldoende mineralen binnenkrijgt.

Supplementen om een goede
spierfunctie te ondersteunen

Ultimate Electrolytes

Elektrolyten zorgen ervoor dat er een goede prikkelgeleiding plaatsvindt in de zenuwen. 

Want door de juiste prikkelgeleiding wetent spieren zich aan te spannen en ook weer te ontspannen.

Door een goede hydratatie met Keltisch Zeezout en mineralen als calcium, kalium en magnesium wordt de spierfunctie en ontspanning van de spieren ondersteunt.

Hier zijn mineralen zoals calcium, kalium en magnesium bij betrokken.

Alledrie deze mineralen vind je in Ultimate Electrolytes van Foodie.

Je hebt slechts 1 schepje nodig om een dorstlessend elektrolytendrankje te maken dat jou helpt onrustige spieren tegen te gaan.

meer informatie

Magnesium Boost

Mangnesium is het kalmeringsmineraal bij uitstek.

Het helpt spieren om te ontspannen en draagt tevens bij aan de stressbestendigheid. Dus ook voor mentale ontspanning is het een zeer geschikte aanvulling.

Magnesium Boost bevat maar liefst 3 vormen van magnesium. Magnesium Bisglycinaat, Magnesium Malaat en Magnesium Citraat. Dit zijn organische vormen van magnesium die goed door het lichaam worden opgenomen.

meer informatie
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00