Hart & Bloedvaten

Hart- en vaatziekten behoren tot de meest voorkomende aandoeningen in Nederland. Goede zorg van het hart en de bloedvaten is dus geen overbodige luxe.

Er zijn verschillende manieren om de gezondheid van het hart en bloedvaten te ondersteunen. Je kunt dit doen door bepaalde voedingsmiddelen niet te eten of juist wel te eten. Ook is het ontzettend belangrijk om in beweging te blijven.

Een hart dat aan het werk wordt gezet tijdens lichamelijke activiteit is logischerwijs sterker. Ook is gebleken dat lichaamsbeweging goed is voor de bloeddruk.

Supplementen voor jouw
Hart en Bloedvaten

Vitamine K2 Boost

Vitamine K2 Boost bevat de best opneembar vorm van Vitamine K2 (MK-7).

Daarom draag het bij aan de bloedstolling en tevens zorgt het ervoor dat kalk in het lichaam op de juiste plekken terecht komt. Het draagt bij aan de mineralisatie van kalk in de botten in plaats van op zachte weefsels, zoals bloedvaten.

Tevens bevat Vitamine K2 Boost alfalfa-extract, dat een vitaliserende werking heeft. Daarnaast draagt het bij aan de gezondheid van de huid en haar*.

meer informatie

Vitamine C Boost

Vitamine C is een onmisbare vitamine voor de aanmaak van collageen.

Collageen is het eiwit in je lichaam dat weefsel stevigheid geeft. En dus ook je bloedvaten.

Daarnaast biedt vitamine C als anti-oxidant jouw lichaamscellen bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Vitamine C Boost bevat het gepatenteerde PureWay-C™.

meer informatie

100% Pure Krill Olie

De omega-3 vetzuren in Foodie 100% Pure Krill Olie zijn goed voor het hart en hebben een leveren een gunstige bijdragen aan de werking van het hart.

Krill Olie voorziet je van deze vetzuren die als bouwstenen van de hersenen dienen en ervoor zorgen dat de gezondheid van de hersenen wordt ondersteund.**

Tevens bevat Krill Olie choline, dat belangrijk is voor de gezondheid van de lever.

meer informatie

Kurkuma Boost

Kurkuma wordt in de Ayurverdische geneeskunde al eeuwenlang gebruikt voor diverse toepassingen.

Het kruid is een antioxidant dat goed is voor hart en bloedvaten.*

De Kurkuma Boost formule van Foodie bevat naast kurkuma ook gemberextract dat eveneens een antioxidant is. Het is tevens goed voor hart en bloedvaten.

Kurkuma Boost bevat het gepatenteerde Bioperine® dat ervoor zorgt dat het kurkuma-extract beter wordt opgenomen door het lichaam.

meer informatie

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.
**Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg DHA

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00