Minder Stress

Ondersteun Je Stressbestendigheid

Chronische stress kan tal van gezondheidsklachten met zich meebrengen. Belangrijk dus op je stress te temmen.

Tegenwoordig staan we in het dagelijkse leven bloot aan uiteenlopende oorzaken van stress. Denk aan je werk, kinderen, financiële kopzorgen, negativiteit in het nieuws, enzovoorts.

Om je stress te temmen is het belangrijk om goed te leren omgaan met stressfactoren in je leven en, waar mogelijk, deze stressfactoren te verminderen. Ook kun je met verschillende vitaminen, mineralen en adaptogenen jouw weerbaarheid tegen stress en spanning ondersteunen.

Supplementen voor jouw
Stressbestendigheid

1 zakje Ashwagandha

Ultimate Ashwagandha

Ashwagandha staat bekend als het meest rustgevende kruid uit de Ayurvedische geneeskunde.

In Ultimate Ashwagandha zit het gepatenteerde KSM-66®. Dit is één van de krachtigste ashwagandha-extracten ter wereld. Met de hoogste concentratie aan werkzame stoffen.

Dit extract helpt bij het verminderen van stress en onrustige gevoelens. En het ondersteunt tevens het libido bij mannen en vrouwen.*

Ultimate Ashwagandha is tevens uitgerust met Biotine (vitamine B8) dat de stressbestendigheid ondersteunt en Tulsi-extract (Holy Basil), dat wordt ingezet voor het behoud van een gezonde vitaliteit. Het biedt tevens ondersteuning in spannende tijden en stress*.

Klik hier voor meer informatie

Yummie Greens Boxshot

Yummie Greens

Yummie Greens is het lekkerste greenspoeder op basis van biologisch kokosnootwaterpoeder.

Het bevat diverse superfoods en kruiden zoals tarwegras, chlorella, spirulina en acorela-extract.

Spirulina helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem.*

Acerola-extract is een 100% natuurlijke vorm van vitamine C die helpt om de geestelijke veerkracht op peil te houden.

Andere superfoods in Yummie Greens zijn o.a. matcha, citroengras, moringa en rode bietenextract.

Klik hier voor meer informatie

1 zakje Magnesium

Magnesium Boost

Magnesium is hét kalmeringsmineraal bij uitstek. 

In je lichaam is magnesium betrokken bij meer dan 600 biochemische reacties, waarvan een deel ook een rustgevende werking kent. 

Zo is het betrokken bij de ontspanning van spieren en het draagt bij aan de stressbestendigheid. Dit komt omdat magnesium betrokken is bij de regulering van bepaalde neurotransmitters in de hersenen.

Magnesium Boost van Foodie bevat naast 3 verschillende vormen van magnesium ook vitamine B6, vitamine B12 en actief foliumzuur (Quatrefolic®). Deze vitaminen dragen bij aan de mentale energie en bijdragen aan mindere stressgevoeligheid.

Klik hier voor meer informatie

1 zakje Vitamine C

Vitamine C Boost

Vitamine C Boost bevat het gepatenteerde PureWay-C™. 

Dit is één van de best opneembare vormen van vitamine C die langer door het lichaam wordt vastgehouden. Dit komt omdat het vitamine C molecuul is gekoppeld aan een vetdeeltje. 

Vitamine C Boost draagt bij aan een heldere geest en is tevens betrokken bij het vrijmaken van energie uit voeding. Het ondersteun de natuurlijke energie in het lichaam en helpt dus om futloosheid tegen te gaan.

Klik hier voor meer informatie

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Pin It on Pinterest