Geheugen en concentratie

Een goed samenspel tussen zenuwcellen is cruciaal voor het geheugen en concentratievermogen.

Om een goede communicatie tussen je hersencellen en zenuwcellen mogelijk te maken is het belangrijk dat je lichaam beschikt over de juiste hulpstoffen en bouwstoffen voor deze cellen.

Daarnaast is het belangrijk dat je de aanmaak van zenuw- en hersencellen stimuleert door middel van mentale uitdagingen en het leren van nieuwe vaardigheden. 

Supplementen voor jouw
Geheugen en Concentratievermogen

Magnesium Boost

Magnesium is een belangrijk mineraal dat helpt om een heldere geest, goed geheugen te behouden. Tevens draagt het bij aan het concentratievermogen. 

In Magnesium Boost zitten 3 soorten magnesium aangevuld met het Absorb Complex dat diverse B-vitaminen, Vitamine D3 en Taurine bevat om de werking van magnesium te ondersteunen.

meer informatie

Ultimate Ashwagandha

Ultimate Ashwagandha met Tulsi-extract (Holy Basil) bevat diverse voedingstoffen en adaptogenen die jou helpen om stressbestendig te zijn

Ultimate Ashwagandha is samengesteld om jou te helpen ontspannen. Dit dankzij de aanwezigheid van gepatenteerde KSM-66®-extract*, Tulsi-extract* en Biotine.

meer informatie

100% Pure Krill Olie

Wist je dat ongeveer 30% van je hersenen uit omega-3 vetzuren bestaan?

Krill Olie voorziet je van deze vetzuren die als bouwstenen van de hersenen dienen en ervoor zorgen dat de gezondheid van de hersenen wordt ondersteund.**

Tevens bevat Krill Olie choline, dat belangrijk is voor de gezondheid van de lever. 

meer informatie

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.
**Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg DHA

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00