Collageen Boost nu NOG BETER!

Collageen Boost combineert collageen hydrolysaat, natuurlijk vitamine C uit acerola-extract, hyaluronzuur en vanaf nu dus ook met Biotine.

Deze 4 ingrediënten werken samen om je huid optimaal te hydrateren, je haar glans te geven, de nagels te versterken en de spieren te verstevigen.

1 pot = 1 maand voorraad
Niet goed, geld terug garantie!

BESTEL NU

Ontdek de Kracht van Goed Opneembare Collageenpeptiden

Collageen Boost

Hoge biologische beschikbaarheid: wordt snel door het lichaam geabsorbeerd en verteerd.

Vele voordelen: verbetering van haar, nagels, huid, gewrichten en pezen.

Gemakkelijk in gebruik: lost perfect op in warme en koude dranken, inclusief koffie, smoothies en baksels.

Collageen Boost 1+1 Pack

€49,90

Eenmalige Aanschaf

Incl. Gratis verzending

Koop NU!

Collageen Boost 3+1 Pack

€99

Eenmalige Aanschaf

Incl. Gratis verzending

Koop NU!

Collageen Boost 6+2 Pack

€149

€18,63 per/stuk

Eenmalige Aanschaf

Incl. Gratis verzending

Koop NU!

Nederland’s bekendste Collageenpoeder is nóg beter geworden. Ontdek de
nieuwe formule Collageen Boost met Hyaluronzuur en Biotine. Voor een onovertroffen hydratatie en ondersteuning van een soepele, zachte en stevige huid.

Wat kan Collageen Boost voor jouw lichaam doen?

Naarmate je ouder wordt neemt collageenproductie af

Vanaf ongeveer je 25e levensjaar neemt de lichaamseigen collageenproductie gestaag af. Dit leidt op termijn tot typische zichtbare verouderingsverschijnselen zoals rimpels, droge huid, dunner wordend haar, broze nagels en hangende huid bij de bovenarmen en nog veel:

 • Je de jeugdige look van stralende huid, haar en nagels gaat missen…
 • Je huid minder elastisch wordt
 • Gewrichten en spieren strammer zijn
 • Spiermassa en spierherstel afneemt
 • Problemen met tanden en tandvlees zich voordoen
 • Huid bij de bovenarmen gaat hangen
 • Je botten sterkte verliezen
 • Lijntjes rondom de mond zichtbaar worden

Om de zichtbare en onzichtbare effecten van een afnemende collageenproductie te bestrijden hebben we bij Foodie Collageen Boost ontwikkeld.

Deze formule bestaat uit vier wetenschappelijk bewezen, effectieve ingrediënten die in samenwerking met elkaar zorgen voor het behoud een goed gehydrateerde huid, stralende haren, mooie nagels, stevige spieren, ondersteuning van collageen in de bloedvatwanden en kraakbeen.

Collageen Boost is de oplossing

Sinds Foodie in 2018 Collageen Boost lanceerde als één van de eerste collageenpoeders op de Nederlandse markt is collageen steeds populairder geworden als beauty- en gezondheidssupplement.

Dit is geen toeval. Collageen is immers het belangrijkste eiwit in je lichaam en geeft niet alleen de huid stevigheid en elasticiteit, maar is tevens onderdeel van andere weefsels zoals kraakbeen in gewrichten en wanden van bloedvaten.

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. 90% van ons kraakbeen bestaat uit collageen, 90% van onze botten en 70% van onze huid.

Vier wetenschappelijk bewezen ingrediënten van Collageen Boost

Collageen Boost bevat gehydrolyseerd rundercollageen, hyaluronzuur, 100% natuurlijke vitamine C uit acerola-extract en biotine. Zij vormen een wetenschappelijk bewezen kwartet dat huid, haar en nagels ondersteunt. Je ontdekt ze hieronder.

1) Collageen

Collageen Boost bevat gehydrolyseerd rundercollageen type 1 en 3. Dit is een fijn poeder dat bestaat uit kleine deeltjes collageen (collageenpeptiden) die makkelijk oplosbaar zijn in warme en koude vloeistoffen.

Het bijzondere aan collageenpeptiden is dat ze rijk zijn aan de specifieke aminozuren glycine, proline en hydryproline. Zij vormen de eiwitten die helpen om (spier)weefsels in het ichaam te ondersteunen.

2) Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Het speelt een belangrijke rol bij het hydrateren en verjongen van de huid. Hyaluronzuur kan grote hoeveelheden water vasthouden, waardoor de huid gehydrateerd blijft en er voller en steviger uitziet. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor onze huid droger en minder elastisch wordt.

3) Vitamine C

Wij gebruiken 100% natuurlijke Vitamine C uit Acerola extract voor de productie van collageen te ondersteunen. Het is nodig voor de omzetting van proline en lysine in hydroxyproline en hydroxylysine. Dit zijn belangrijke bouwstenen voor collageen.

Wanneer ons lichaam onvoldoende vitamine C binnenkrijgt, kan de aanmaak van collageen worden verstoord. Dit kan leiden tot een afname van de stevigheid en elasticiteit van de huid, en kan bijdragen aan de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes.

4) Biotine

Deze B-vitamine is essentieel voor een gezonde huid, haar en nagels. Het ondersteunt de productie van keratine, een belangrijk eiwit voor haar- en nagelgroei. Bovendien kan biotine helpen bij het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van huidveroudering, waardoor de algehele effectiviteit van Collageen Boost wordt versterkt.

Wetenschappelijk ondersteunde voordelen van Collageen Boost 

Huid

Vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden

Helpt de hydratatie van de huid

Natuurlijke huidverjonging

Helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden

Haar

Mooi haar

Glanzend haar

Stevig haar

Volumineus haar

Nagels

Draagt bij aan mooie nagels

Behoud van stevige nagels

Voor sterke nagels

Bovenstaande claims zijn op basis van vitamine C

Op dit moment zijn er 18.647 mensen GEK op hun
dagelijkse Collageen Boost

…en 18.635 anderen!

 • 90% van je bindweefsel
 • 90% van je droge botmassa
 • 70% van je huid

… bestaat uit collageen! Collageen is de meest voorkomende eiwitbron in ons lichaam.

Deze langzame daling van hoeveelheid collageen in ons lichaam zorgt voor rimpels, hangende huid, stijve gewrichten en broze botten.

Maar vandaag de dag eten we niet genoeg collageen in ons huidige Westerse dieet.

Foodie collageen heeft geen smaak, geen geur en lost direct op in elk drankje. Je kunt het overal aan toevoegen! De combinatie met vitamine C ondersteunt de lichaamseigen collageenaanmaak.

Collageen Boost met Hyaluronzuur, Biotine en vitamine C:
Dit is dé anti-aging formule

Foodie Collageen bevat alle 18 aminozuren, inclusief de 8 essentiële aminozuren.

Aminozuren helpen je lichaam met belangrijke functies, zoals opbouwen en herstellen van spieren en weefsel. Van de 18 aminozuren bestaat collageen voornamelijk uit proline, hydroxproline en glycine.

Proline en glycine zijn (semi)essentiële aminozuren en moeten aangevuld worden door onze voeding omdat ons lichaam deze zelf niet aan kan maken. We kunnen deze aminozuren binnen krijgen door een collageensupplement.

Schoonheid die begint van binnenuit!

Collageen Boost herstelt en boost de natuurlijke schoonheid van jouw lichaam en huid.

Ons product werkt van binnenuit om jouw huid, haar en nagels op een natuurlijke manier vitaal en sterk te houden.

Collageen helpt om de vochtbalans in jouw huid optimaal te houden, verbetert elasticiteit en de levendigheid die je van nature bezit.

Wij specialiseren ons in het aanbieden van een natuurlijke en simpele manier om jou te helpen de strijd tegen ouderdom te vertragen en jou te laten stralen van gezondheid.

Gezondheid en levensduur

Wij zijn hier om jou “opperbest” te laten voelen door een gezonde en schone vorm van collageen aan te bieden die jouw lichaam zal absorberen als een spons.

Onze Collageen Boost is klinisch getest en laat zien dat het helpt om jouw darmen te herstellen, het helpt om je beter te laten voelen en het meeste uit je dag te halen.

En… uiteindelijk zijn we erachter gekomen dat mensen niet het eeuwige leven hebben, dus het beschermen van onze botten is een groot voordeel van het gebruik van ons product.

Collageen Boost

Hoge biologische beschikbaarheid: wordt snel door het lichaam geabsorbeerd en verteerd.

Vele voordelen: verbetering van haar, nagels, huid, gewrichten en pezen.

Gemakkelijk in gebruik: lost perfect op in warme en koude dranken, inclusief koffie, smoothies en baksels.

Collageen Boost 1+1 Pack

€49,90

Eenmalige Aanschaf

Incl. Gratis verzending

Koop NU!

Collageen Boost 3+1 Pack

€99

Eenmalige Aanschaf

Incl. Gratis verzending

Koop NU!

Collageen Boost 6+2 Pack

€149

€18,63 per/stuk

Beste Aanbieding!

Eenmalige Aanschaf

Incl. Gratis verzending

Koop NU!

Heb je nog vragen?
Geen enkel probleem, je bent niet de enige 🙂

Goede vraag! Je kan al onze poeder producten (e.g. Collageen Boost, Collageen Bone, Collageen Plus en Yummie Greens) met elkaar mixen.

De Yummie Greens en Collageen Boost hebben bijvoorbeeld geen overlappende ingrediënten. De Collageen Bone en Boost hebben allebei dan de collageen dus als je dat met elkaar mixt heb je een dubbele portie collageen.

Dat is ook niet erg. Grote kans dat de hoeveelheid lichaamseigen collageen zo laag is (aangezien de enige bron van collageen uit voeding botten, kraakbeen en beenmerg zijn) dat je prima hoge doseringen collageen binnen kan krijgen.

Ja zeker! Het is lactosevrij en bevat dus geen koemelk-eiwit 🙂

Je gebruikt één afgestreken schepje per dosering. Het maatschepje zit in de pot 😉

Nope. Glutenvrij 💪🏽

Absoluut, het kan overal door. Ook smoothies en yoghurt bijvoorbeeld.

De runderen worden in grote Zuid-Amerikaanse ranches opgegroeid en krijgen natuurlijke voeding ❤️

Er zijn twee dingen wat je kan doen:

1. Op een normaal tempo de collageen binnen krijgen en resultaat zien binnen 30-60 dagen. Dit betekent 1 schepje per dag (schepje zit in de pot).

2. Elke dag 3 schepjes doen 1 maand lang. Daarna de normale hoeveelheid van 1 schepje. Dit versneld de collageen opname. Vereist wel 3 potten in de 1e maand

Ja hoor 🙂

Deze collageen is rijk aan Type 1 en 3.

Helaas, kan collageen (in het algemeen) alleen onttrokken worden uit dierlijke bronnen. Er bestaat geen plantaardige bron die je direct kan voorzien van collageen eiwitten. Het is dus niet geschikt voor vegans.

Goed dat je het even checkt! Dieren worden niet speciaal geslacht voor collageen producten. Het wordt puur gemaakt van de bijproducten die niet meer worden gebruikt.

Yes! De collageen- en elastinevezels raken beschadigd wanneer de huid voor een lange tijd is uitgerekt bij een GB. Aanvulling van collageen helpen deze vezels weer te herstellen.

Goeie vraag! Dat is geen probleem. Je kunt Collageen Boost prima gebruiken als je borstvoeding geeft.

Goeie vraag. Ik laat je niet langer in spanning achter 🙂

Antwoord: ​Yes, het is lactosevrij en bevat dus geen melksuiker.

Dat kan prima! Aminozuren oxideren niet zo snel 😉

Het betreft inderdaad collageen met een laag moleculair gewicht. Vergeleken met gelatine kent collageen hydrolysaat een laag moleculair gewicht. Het wordt dus makkelijker opgenomen in het spijsverteringskanaal.

De runderen zijn inderdaad grasgevoerd MAAR LET OP:

Grasgevoerd is een marketing term en wordt te en te onpas gebruikt. Een koe die 1x in het jaar gras eet en de rest van het jaar niet kan al de label “grasgevoerd” krijgen bij wijze van spreke.

Bestel je voor 16:00 uur dan kan je het de volgende werkdag verwachten.

Belangrijk: Foodie werkt niet in het weekend. Maar wanneer je vrijdag voor 16:00 uur besteld dan levert PostNL het wél zaterdag.

Wat als het niet bevalt?

Geen zorgen, we begrijpen je!

Wanneer je een aankoop doet dan weet je nooit van te voren of het bevalt. Vooral bij supplementen is dit extra belangrijk want elk lichaam reageert anders.

Wij weten dit en hebben standaard op elk product 60 dagen garantie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00