1+1 Gratis op de Minder stress en Goede Nachtrust Bundel!

Maak van Blue Monday, Happy Monday en ervaar minder stress en een betere slaap!

Minder Stress Bundel

Ontdek de kracht van rust met onze Minder Stress bundel

Deze zorgvuldig samengestelde bundel combineert de natuurlijke kalmerende eigenschappen van Magnesium Boost met de adaptogene kracht van Ultimate Ashwagandha.

Samen vormen ze het perfecte team om je lichaam en geest te ondersteunen in tijden van stress.

Minder Stress Bundel 1+1 gratis

Goede Nachtrust Bundel

Ervaar de ultieme nachtrust met onze Goede Nachtrust bundel, bestaande uit Magnesium Boost, Ultimate Ashwagandha en Vitamine D3 Boost.

Deze drievoudige aanpak is samengesteld voor iedereen die worstelt met slapeloosheid, onrustige nachten of gewoon op zoek is naar een betere slaapervaring.

Of je nu een druk leven leidt of je algehele slaapkwaliteit wilt verbeteren, onze bundel biedt een natuurlijke en effectieve oplossing om dieper en rustgevender te slapen, zodat je elke ochtend verfrist en vernieuwd wakker wordt.

Goede nachtrust bundel 1+1 Gratis

Minder Stress Bundel en Goede Nachtrust Bundel

Enkel deze week 1+1 Gratis op de Minder stress en Goede Nachtrust Bundel!

Minder Stress Bundel

€79,80

€59,00

Magnesium Boost

Ultimate Ashwagandha

Minder Stress Bundel 1+1 gratis

Goede Nachtrust Bundel

€98,80

€69,00

Magnesium Boost

Ultimate Ashwagandha

Vitamine D3

Goede nachtrust bundel 1+1 Gratis

Het gaat om de hoeveelheid Magnesium die je opneemt!

Bij Foodie begrijpen we dat niet alle magnesiumsupplementen gelijk zijn. Daarom hebben we zorgvuldig gekozen voor een mix van organische magnesiumvormen die bekend staan om hun superieure opneembaarheid en biologische beschikbaarheid.

Waarom Onze Organische Magnesium?

Hoogwaardige vormen: In tegenstelling tot de vaak gebruikte magnesiumnitraat en magnesiumoxide, die slecht opneembaar zijn en laxerende effecten kunnen hebben, kiezen wij voor:

 • Magnesium Malaat
 • Magnesium Citraat
 • Magnesium Bisglycinaat

Deze vormen van magnesium staan bekend als de best opneembare en meest efficiënte manier om je magnesiumniveaus te verhogen.

Voordelen van Onze Keuze:

 1. Optimale Opneembaarheid: Onze geselecteerde organische magnesiumverbindingen zorgen voor een maximale opname door je lichaam.
 2. Hoge Biologische Beschikbaarheid: Ze garanderen dat je lichaam meer magnesium ontvangt en gebruikt, voor snellere en effectievere resultaten.
 3. Zacht voor je Systeem: Zonder de ongewenste laxerende effecten van andere vormen, biedt onze magnesium een comfortabele ervaring.

De Wetenschappelijk Bewezen Gezondheidsvoordelen van Magnesium

1.

Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen

Om te kunnen functioneren en bewegen beschikt ons lichaam over talloze energiefabriekjes die energie aanmaken. Magnesium speelt een belangrijke rol bij produceren van energie. Zonder magnesium is je lichaam niet in staat om dit te doen.

2.

Draagt bij aan hersenfuncties

Magnesium is als mineraal nauw betrokken bij het reguleren van diverse processen in je zenuwstelsel en logischerwijs dus ook in de hersenen. In de hersenen heeft magnesium o.a. een regulerende werking op neurotransmitter GABA en het hormoon melatonine.

Dit zijn belangrijke stofjes die betrokken zijn bij je slaapritme.

3.

Draagt bij aan sterke botten

Magnesium werkt samen met calcium om botten sterk te houden. Waar veel mensen zich richten op het innemen van veel calcium, is het zorgen voor voldoende magnesium net zo belangrijk om je botten te ondersteunen. Magnesium zorgt namelijk voor een betere opnamen van calcium in de botten.

4.

Draagt bij aan een sterk gebit

Wat voor je botten geldt, geldt ook voor je tanden. Magnesium draagt bij aan een betere opname van calcium, wat van belang is voor een sterk en gezond gebit.

5.

Speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren

Ook je spieren halen voordeel uit de aanwezigheid van magnesium. Het speelt namelijk een rol bij de vorming van eiwitten.

Magnesium Boost met Absorb Complex

Magnesium Boost Absorb Complex:

Met het aminozuur Taurine dat de opname van magnesium verbetert

Met Vitamine D3 voor een betere opname van magnesium in de darmen

Met Vitamine B6 voor een betere opname van magnesium in de cellen

Met Vitamine B12 om samen met Magnesium voor mentale energie en helderheid te zorgen

Met folaat om de ontspannende werking van magnesium bij stress te ondersteunen

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal) is één van de bekendste kruiden uit de Ayuverdische geneeskunde. Dit kruid is al eeuwenlang bekend binnen de traditionele geneeswijzen, maar begint nu ook wereldwijd bekend te raken vanwege recente wetenschappelijke onderzoeken in de farmacologie en geneeskunde.

Adaptogene kruiden zoals ashwagandha helpen om prikkelbaarheid, angst en ongeduld te verminderen. Het bijzondere aan ashwagandha is dat het één van de weinige kruiden is met significante effecten op psychologisch én fysiek vlak.

Als jij merkt dat je last hebt van chronische stress, dan kan het nemen van ashwagandha onderdeel vormen van een relaxter bestaan.

Ashwagandha werkt op verschillende systemen van het menselijk lichaam: het neurologische systeem, het immuunsysteem, het energieproductiesysteem, het endocriene systeem en het voortplantingssysteem. Verschillende onderzoeken die eerder met ashwagandha zijn uitgevoerd toonden positieve resultaten op het gebied van de adaptogene en stressverlagende activiteit.

Ashwagandha is een complex kruid met diverse fytochemische stoffen. Sterker nog, het is één van ‘s werelds kruiden met het meest brede complex aan fytonutriënten. Tot deze stoffen behoren onder anderen:

Alkaloïden, waaronder withanine, withananine en beta-sisterol
Steroïde lactonen, waaronder withanoliden
Fytosterolen, waaronder stigmasterol and beta-sitosterol
Flavonoïden, waaronder sitoindosiden en choline
Coumarinen, waaronder scopoletine en aesculetine
Essentiële oliën, waaronder ipuranol en withaniol

Hoewel ashwagandha’s alkaloïden and withanoliden de twee belangrijkste bioactieve stoffen zijn, denken Ayurvedische experts dat de potentiële voordelen van de ashwagandhawortels ontstaan uit de wisselwerking tussen alle stoffen.

Op deze manier komt ashwagandha tot een aantal mooie (gezondheids)voordelen.

De Voordelen van Ashwagandha

Helpt bij het verminderen van stress en onrustige gevoelens*

Ondersteunt het behoud van geheugen en cognitieve vermogens*

Helpt bij het behoud van een gezond gewicht*

Helpt bij het behoud van een normale schildklierfunctie*

Helpt bij het behoud van spierkracht en bij spierherstel*

Ondersteunt het cardiorespiratoire uithoudingsvermogen*

Ondersteunt het libido bij zowel mannen als vrouwen*

Ondersteunt het behoud van normaal testosteron bij mannen*

Waarom Wij Kiezen voor KSM-66®

1.

Full Spectrum Extract

KSM-66 is het hoogst geconcentreerde, meest biologisch beschikbare full spectrum wortelextract dat verkrijgbaar is. Het bevat alle waardevolle stoffen van ashwagandha in hun natuurlijke verhoudingen.

2.

Meest onderzocht

KSM-66 is het aswagandha-extract dat het meest is onderzocht in wetenschappelijke studies en klinische onderzoeken.

Dit zijn belangrijke stofjes die betrokken zijn bij je slaapritme.

3.

Hoogste percentage withanoliden 

KSM-66 heeft het hoogste percentage aan withanoliden van alle ashwagandha extracten die verkrijgbaar zijn. Het bevat meer dan 5% aan deze krachtige plantaardige steroïden met een antioxidante werking.

4.

Alles in eigen beheer

De producent van KSM-66 is de enige ashwagandha-fabrikant die het hele productieproces in eigen beheer heeft.

5.

Meest gecertificeerd

KSM-66 is botanische extract met de meeste certificaten ter wereld! KSM-66 en het productieproces hebben tal van inspecties ondergaan en dragen waaronder GMP, USDA Organic, NON-GMO, Glutenfree (GFCO), kosher, halal.

6.

Neutrale smaak

KSM-66 is niet bitter zoals andere ashwagandha-extracten. Dit maak het extract ook bruikbaar in drankjes/recepten. 

7.

Verwaarloosbare hoeveelheid Withaferine A

Dankzij het nauwkeurige verwerkingsproces bevat KSM-66 verwaarloosbare hoeveelheden Withaferine A, wat een cyto-toxische stof is. 

8.

Natuurlijk extractieproces

KSM-66 maakt gebruikt van een uniek extractieproces, gebaseerd op natuurlijke technieken, waarbij geen geen alcohol of andere chemische oplosmiddelen worden gebruikt.

Maar het Stopt Niet Hier. We Hebben DRIE Extra Ingrediënten in Ultimate Ashwagandha Gedaan voor Optimale Werking

Holy Basil Extract (Tulsi)

Tulsi (Ocimum sanctum), ook wel heilig basilicum of holy basil genoemd, wordt al duizenden jaren in de Ayurveda gebruikt. Tulsi extract kan worden ingezet voor het behoud van een gezonde vitaliteit. Het biedt tevens ondersteuning in spannende tijden en stress. Daarnaast is het een antioxidant. Tulsi helpt onze lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook draagt het bij aan gezonde luchtwegen*.

Biotine (Vitamine B8)

Biotine (vitamine B8) heb je nodig om energie uit eten vrij te maken. Verder speelt biotine een rol bij de vorming van vetzuren. Biotine draagt ook bij aan het behoud van een normale huid en normaal haar, en een normale werking van het zenuwstelsel.

Biotine zit in eieren, lever, melk, noten en pinda’s. Te weinig biotine kan huidafwijkingen, bloedarmoede en depressie veroorzaken.

Zwarte Peper Extract (Bioperine®)

BioPerine® is een gestandaardiseerd extract van Piper Nigrum L. oftewel zwarte peper. Het bevat minimaal 95% van de werkzame stof piperine. De peperbessen worden vlak voor het rijpen geoogst en in de zon gelegd om te drogen. Na het drogen, volgt het extractieproces van piperine, de belangrijkste alkaloïde in zwarte peper.

Dit extract wordt BioPerine® genoemd. Het is een gepatenteerde vorm en getest in de Verenigde Staten. BioPerine® ondersteunt de biologische beschikbaarheid van bepaalde voedingssupplementen doordat het de opnamecapaciteit optimaliseert. BioPerine® is een pure en veilige vorm van piperine.

De Vitamine D3 Boost van Foodie – De best opneembare vorm van Vitamine D

Ondersteun Jouw Immuunsysteem met Vitamine D3

Vitamine D3 Boost

Vanwege een gebrek aan zonlicht in Nederland (zeker gedurende de herfst- en wintermaanden) hebben veel mensen een tekort aan Vitamine D.

En dat terwijl Vitamine D een cruciale voedingsstof is voor een goede gezondheid.

Vitamine D is ontzettend belangrijk voor:

 • De opname van calcium
 • Het behoud van sterke botten
 • Een goed functionerend immuunsysteem
 • Voor het behoud van sterke tanden
 • Voor het behoud van sterke én soepele spieren

Tevens is vitamine D3 betrokken bij de omzetting van serotonine naar melatonine, het slaaphormoon, dat je dag en nachtritme bepaalt.

Genoeg redenen dus om jouw Vitamine D aan te vullen met een hoogwaardig Vitamine D-supplement.

Vitamine D Boost van Foodie biedt jou deze mogelijkheid. Waar andere merken gebruik maken van goedkope oliesoorten in hun capsules (denk aan zonnebloem- of sojaolie), hebben wij gekozen voor een gezondere optie: Extra Vergine Olijfolie.

Ervaar het verschil zelf!

1.

Hoge therapeutische dosering Vitamine D

Elke capsule is uitgerust met maar liefst 3000IU Vitamine D3.

Dit staat gelijk aan 75 microgram. Op deze manier krijg je elke dag een royale dosering van deze belangrijke vitamine binnen!

2.

Extra Vergine Olijfolie

Hoe onderscheid je goede en slechte supplementen? Door goed naar het label te kijken en de ingrediënten te bestuderen.

Bij Foodie streven we altijd naar het beste en daarom kiezen we altijd voor premium ingrediënten.

Veel fabrikanten van voedingssupplementen kiezen ervoor om te besparen op hun ingrediënten. Dit is ook vaak het geval bij capsules met olie. Fabrikanten kiezen vaak voor ongezonde zonnebloem of sojaolie.

Foodie niet. Wij kiezen voor extra vergine olijfolie.

3.

Vitamine D voor de lange termijn

Een Vitamine D tekort krik je niet zomaar even op binnen een paar dagen. Dat heeft tijd nodig.

En deze tijd gunnen wij je bij Foodie uiteraard ook. Daarom krijg je maar liefst 120 capsules in 1 verpakking Vitamine D Boost.

Op deze manier ben je maar liefst 4 maanden (!!!) verzekerd van jouw hoogwaardige Vitamine D-ondersteuning!

Minder Stress Bundel en Goede Nachtrust Bundel

Enkel deze week 1+1 Gratis op de Minder stress en Goede Nachtrust Bundel!

Minder Stress Bundel

€79,80

€59,00

Magnesium Boost

Ultimate Ashwagandha

Minder Stress Bundel 1+1 gratis

Goede Nachtrust Bundel

€98,80

€69,00

Magnesium Boost

Ultimate Ashwagandha

Vitamine D3

Goede nachtrust bundel 1+1 Gratis
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00