Digestive Enzymes


“Ik ervaar een minder opgeblazen gevoel als ik deze
Enzymen neem!”

Ons lichaam maakt enzymen aan om spijsvertering te
verbeteren en voeding af te breken in kleine deeltjes die we
vervolgens kunnen absorberen.

Echter naarmate we ouder worden, minder gezond eten of stress ervaren kan het
niveau van enzymen dermate laag worden wat maakt dat je veel vervelende kwaaltjes ervaart in je darmen en buik zoals gasvorming en/of een opgeblazen gevoel.

Studies laten zien dat een full spectrum aan digestive enzymes jouw lichaam kan helpen om o.a. lactose, eiwitten, koolhydraten, vezels en vetten af te breken om jouw spijsvertering een handje te helpen

Bestel Nu Digestive Enzymes

Geniet van een Optimale Spijsvertering in Slechts 10 Seconden Per Dag!

Heb je wel eens opgemerkt dat sommige voeding een ander effect op jouw lichaam heeft dan vroeger?

Ervaar je af en toe problemen met je spijsvertering, zoals gasvorming, of een opgeblazen / onprettig gevoel na het eten?

Heb je wel eens opgemerkt dat sommige voeding zelfs invloed heeft op andere delen van het lichaam dan alleen je darmen?

Heb je intolerantie voor voeding die je vroeger zonder problemen kon eten zoals graan, zuivel of zelfs andere voeding die als gezond bestempelt wordt zoals fruit en groenten?

Als je op één van deze vragen JA kan antwoorden, wees dan gerust. Je bent niet de enige. De reden is dat wanneer je ouder wordt, de spijsvertering minder efficient zijn werk doet.

Waarom verandert spijsvertering naarmate je ouder wordt?

Hoewel er meerdere factoren zijn die hieraan bijdragen, is de grootste reden dat ons lichaam minder enzymen aanmaakt wanneer we ouder worden.

Naast het normale verouderingsproces, zijn er diverse andere factoren die meespelen bij de afname van de aanmaak van enzymen, zoals de keuze van voeding en je voedingspatroon.

Als voorbeeld, in plaats van het eten van verse rauwe voeding (die boordevol enzymen zitten), eet het meerendeel van de mensen voorverpakte groenten om deze vervolgens te koken. Deze stappen vernietigen enorm veel enzymen in het voedsel. Daarnaast eten steeds meer mensen niet eens voorverpakte groenten, maar allerlei bewerkte pakje-zakje voeding zonder enige enzymen, integendeel, dit is voeding die zorgt voor gasvorming en irritatie in de darmen.

Wanneer jij niet consistent een voedingspatroon volgt vol met voedingsstoffen dan loop je groot risico dat je niet genoeg nutriënten binnen krijgt (zoals vitamine B en magnesium) die noodzakelijk zijn voor de productie van enzymen en een gezonde spijsvertering. Naast een afname van enzymen door veroudering en voedingspatroon, speelt stress ook een grote rol in de activiteit van de enzymen en slechte spijsvertering.

Digestive Enzymes Breken onze Macronutriënten (Vet, Koolhydraten en Eiwitten) op in Kleinere Deeltjes die ons Lichaam kan Absorberen en Gebruiken

Maar voor ik verder ga, laten we eerst eens een stapje terug nemen en uitleggen waarom digestive enzymes goed zijn voor je.

Om het simpel uit te leggen, spelen digestive enzymes de hoofdrol in het proces waarbij werkzame stoffen uit ons eten gefilterd worden. Digestive enzymes breken onze macronutrienten (vet, koolhydraten en eiwitten) op in kleinere deeltjes die ons lichaam kan absorberen en gebruiken – om energie op te wekken bijvoorbeeld.

Enzymen zijn essentieel voor een goede darmfunctie, welke (zoals je wellicht wel weet) een directe link heeft met optimale gezondheid. Het is algemeen bekend dat een goede gezondheid begint in de darmen.

En dat je niet bent wat je eet, maar wat je lichaam kan absorberen aan voedingsstoffen.

Wat is het Probleem met de Meeste Digestive Enzymen
die je kunt Kopen in de Winkel?

Het is belangrijk om te weten dat ons lichaam vele typen enzymen produceert. Elke biologische reactie in onze cellen zijn afhankelijk van enzymen. Enzymen zijn essentieel voor ons om in leven te blijven. Dat gezegd hebbende, zijn niet alle enzymen hetzelfde, en heeft elke enzym een specifieke functie.

Wanneer je gaat kijken naar digestive enzymes dan zijn er specifieke enzymen die vet afbreken (lipase), koolhydraten (amylase) en eiwitten (protease).

Een enzym wat eiwit afbreekt kan geen vet afbreken; een lipase kan geen koolhydraten afbreken etc. Elke enzym heeft een specifieke functie en omdat het meerendeel van onze voeding een mix is van koolhydraten, vetten én eiwitten heb je een full-spectrum digestive enzymes supplement nodig om je te helpen met je spijsvertering.

Wanneer je dus een digestive enzyme supplement kiest, kun je het beste gaan voor een compleet product (mits je een heel specifieke doelstellingen hebt) dat een volledig spectrum aan enzymen bevat die je helpt met het afbreken van zowel koolhydraten, vetten en eiwitten.

Helaas focussen een hoop digestive producten slechts op één “boosdoener”. Als voorbeeld, één van de meest populaire “problemen” waar mensen digestive enzymes voor nemen bevat lactase, een enzym dat verantwoordelijk is voor het afbreken van zuivel (lactose – melksuiker). Maar hoewel te weinig lactase productie inderdaad een probleem kan zijn voor sommige mensen, kan een intolerantie van zuivel ook komen door een slechte vertering van caseïne (het eiwit in melk). Met andere woorden, een digestive enzyme met alleen lactase zal niet voor enorme verbetering zorgen.

“De Full Spectrum Digestive Enzymes
van Foodie”

En nogmaals, we eten voeding. Een mix van vetten, koolhydraten en eiwitten.

Daarnaast is er een afname van ALLE enzymen in het lichaam als resultaat van veroudering, voedingskeuze en stress. Niet alleen van één enkel enzym.

Alleen een full spectrum digestive enzyme supplement met een brede variatie aan enzymen helpt bij een optimale spijsvertering, helpt om het lichaam de voedingsstoffen te laten absorberen die het nodig heeft, en helpt om de voeding die we eten om te zetten in energie.

Ontmoet Onze Digestive Enzymes die een Einde Gaan Maken
Aan Het Oncomfortabele Gedrag van Jouw Darmen

Protease 1.0

Helpt bij vertering van eiwitten

Protease 2.0

Helpt bij vertering van eiwitten

Amylase

Koolhydraatverslinder

Papain

Helpt bij vertering van eiwitten

Lipase

Vetverteringsmachine

Hemicellulase

Vezelverslinder

Lactase

Helpt bij vertering van melksuikers

Bromelain

Anti ontstekingsenzyme

Phytase

Vezelverslinder

Beta-Glucanase

Vezelverslinder

Xylanase

Enzym om bonen en andere
vezelrijke voeding te verteren

Aspergillopepsin

Helpt bij het verteren
van Gluten

Waarom Kiezen voor Full Spectrum Digestive Enzymes van Foodie?

Waarom Full Spectrum Enzymes?

Full Spectrum Digestive Enzymes van Foodie is een compleet digestive enzymes product met alle enzymen die het lichaam nodig heeft, inclusief proteases, amylases, lipases die ondersteuning bieden in het afbreken van eiwitten, koolhydraten en vetten.

Terwijl de enzymen jouw voedingsstoffen opbreken in kleine deeltjes die geabsorbeerd kunnen worden, zul je minder darmklachten ervaren zoals gasvorming en een opgeblazen gevoel, en zal je darmgezondheid met sprongen vooruit gaan.

Het gevolg, een platte en rustige buik.

18 Digestive Enzymes (in hoge dosering)
Samengevoegd in ÉÉN Enkele Capsule.

Naast de meest belangrijke enzymen om macronutrienten goed af te breken, bevat ons full spectrum product ook tal van andere enzymen die de strijd aangaan met de meest moeilijk af te breken voeding zoals:

SOORT ENZYMEFUNCTIE
AspergillopepsinHelpt om gluten te verteren.
PeptidaseBreekt gluten en caseïne op in kleinere deeltjes.
Alpha GalactosidaseHelpt met het verteren van bonen en ander moeilijk verteerbare groenten.
AmylaseHelpt bij het verteren van koolhydraten.
Beta GlucanaseHelpt bij het verteren van graan en vezels.
BromelainHelpt bij het verteren van eiwitten.
CellulaseHelpt bij de vertering van planten en vezels.
GlucoamylaseHelpt bij het verteren van koolhydraten.
HemicellulaseHelpt bij het verteren van koolhydraten in plantaardige voeding.
InvertaseHelpt om suiker te verteren.
LactaseGebruikt ons lichaam om melksuikers uit zuivel te verteren.
LipaseHelpt om vetten te verteren.
PapaïneHelpt om eiwitten en vetten beter af te breken
PectinaseHelpt om fruit en groenten te verteren.
PhytaseHelpt bij het verteren van fytinezuur gevonden in noten en bonen.
Protease 1 en 2Breekt eiwitten op in peptides.
XylanaseHelpt om vezels uit plantaardige voeding te verteren.

Hier zat je op te wachten! Maar je vind deze Digestive Enzymes
nergens anders in Nederland dan op deze website!

Waarom? Omdat het speciaal samengesteld is voor Foodie!

Je kunt het niet kopen in winkels, niet op andere websites.

De reden is simpel. Ik wil alles onder één dak houden zodat ik de beste kwaliteit kan leveren.. voor jou, mijn waardevolle Foodie klant.

Als je al langer klant bent bij ons dan weet je dat onze supplementen altijd erg snel uitverkocht raken… Ook nu weer.

Ik heb geen idee hoelang ik met de relatief kleine voorraad ga doen die we in Breda hebben staan. Aangezien het de eerste keer is dat we dit product op de markt brengen.

Wil jij graag rust in je hoofd hebben en geen buikkrampen meer ervaren. Wil jij af en toe kunnen “zondigen” zonder dat je darmen gaan opspelen?

Help je spijsvertering uit de brand met “Full Spectrum Digestive Enzymes” van Foodie

Bestel Full Spectrum Digestive Enzymes
en ontdek de kracht van voldoende enzymen in je lichaam!

Digestive Enzymes

Een breed spectrum van maar liefst 18 enzymen in één capsule

Digestive Enzymes 1-Pack

€39,90

30 capsules

Koop NU

Digestive Enzymes 3-Pack

€74

90 capsules

Incl. Gratis verzending

Koop NU

Digestive Enzymes 6-Pack

Beste deal!

€119

180 capsules

Incl. gratis verzending

Koop NU
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00