Boost Je Gezondheid met deze
Omega-3 Doorbraak

Hey, dit is Mitchel van Duuren van Foodie en ik heb een vraag voor je:

Wat als één van de meest belangrijke ontdekkingen ter wereld voor onze gezondheid…

… iets dat goed is voor je hart, hersenen, bloedsuiker, gewrichten, ogen, cholesterol, ademhaling en huid…

… niet beschikbaar voor je zou zijn in zijn volle kracht en potentie?

Je zou teleurgesteld zijn, misschien zelfs wel boos.

Ik neem je niks kwalijk.

Dit is echter het trieste verhaal over moeder natuur’s meest krachtige hart, brein en levensingrediënt – omega-3.

Ruim 5 jaar geleden tijdens mijn Paleo zoektocht ontdekte ik het belang van Omega-3 en het balans tussen de verschillende vetzuren.

mitchel-greens

Ik begon meer vis te eten, visolie supplementen te slikken om mijn omega-3 levels op te krikken en de balans tussen de vetzuren weer gezond te maken.

Ik heb iedereen in de Paleo community aangeraden hetzelfde te doen.

En er werden goede resultaten geboekt bij mezelf, familie en klanten . Maar dat was toen. En we leven nu…

Recent, Heb ik iets Gevonden Wat Veel Beter Werkt –
en de Verborgen Problemen van Visolie zal Wegnemen

Als iemand mij vandaag zou vragen om een goede visolie, zou ik zeggen: “Vergeet visolie!”

 • Visolie LEVERT NIET genoeg van de meest belangrijke omega-3, DHA, om van zijn volle kracht te genieten
 • Visolie KOMT NIET SNEL GENOEG in je cellen, dus je krijgt niet alle gezondheidsvoordelen waar je naar op zoek bent.
 • Visolie KOMT NIET door de bloed-hersenbarrière heen, dus je hersenen krijgen niet alle omega-3 toevoer die het nodig heeft.
 • Veel Visolie supplementen SMAKEN VIES en zorgen voor “na-boeren” met vissmaak wat veel gebruikers niet gewenst vinden.

Het resultaat hiervan? Wat wellicht de meest krachtige doorbraak is in de medische wereld wordt door de meeste mensen niet ervaren. Wat mij betreft super ZONDE!

Daarom ben ik super excited om je te vertellen over een nieuw en superieur omega-3 supplement met de naam “100% pure krill olie”.

Ik ga je vertellen waarom 100% pure krill olie van Foodie 800% meer omega-3 power heeft dan normale visolie…

… hoe het je lichaam, hart, hersenen, longen, ogen en gewrichten weer kan laten functioneren als van iemand die twee keer zo jong is als jij.

… en hoe het jouw cholesterol, bloeddruk en bloedsuiker kan ondersteunen – met het nemen van slechts één capsule per dag.

krill-300px-pijl

30% MEER Omega-3’s dan visolie

Er is een goede reden waarom dokters over de hele wereld aanraden om twee keer per week vette vis te eten.

De omega-3 die we vinden in vis heeft vele voordelen voor het menselijk hart. Voor zowel gezonde mensen, als voor mensen met hartproblemen.

Geen wonder dat overal ter wereld visolie een veel verkocht supplement is. Ook bij ons. Alleen in Nederland gaan er jaarlijks ruim 11 miljoen visoliepreperaten over de toonbank. [1]

Maar ik ben niet langer aangewezen op het eten van vis om mijn dagelijkse omega-3’s binnen te krijgen, en ik heb al mijn visolie supplementen WEG gegooid.

Waarom?

Opneembaarheid van omega-3 is een FLINK probleem met visolie. In visolie, is het belangrijkste omega-3 vetzuur, DHA, gebonden aan triglyceriden of ethyl esters (type vetzuren). Hierdoor verliest visolie vele voordelen als deze vetzuren worden gebruikt als energiebron voor het lichaam.

Ik heb iets beters gevonden qua opneembaarheid en potentie dan visolie, namelijk … krill olie.

Krill is een verzamelterm voor kleine garnaalachtige zeedieren die zwemmen in de koude en onvervuilde wateren bij de zuidpool.

Het consumeren van krill neemt geen risico's met zich mee in tegenstelling tot de consumptie van andere grotere vissoorten. Des te langer de levensduur van de vis, des te hoger de kans dat deze kwik, PCB's [2] of andere gifstoffen in hun weefsel opgeslagen hebben. Omega-3 aanvullen met krill olie is daarom een verstandige keuze.

9 super gezonde voordelen van slechts één capsule per dag!

 • Zie er jonger uit, met gezonde en gladde huid
 • Beweeg pijnloos en makkelijker met flexibele gewrichten
 • Herstel herinneringen door nieuwe impulsen in je hersencellen
 • Voel je energiek met een sterker hart
 • Geniet van een gezond LDL cholesterol
 • Draagt bij aan een gezonde suikerspiegel
 • Onderhoudt je gezonde HDL (het goede) cholesterol
 • Houdt je bloeddruk gezond
 • Voel alsof je 20 jaar terug in de tijd gaat

Daarnaast zijn de omega-3’s in krill olie gebonden aan fosfolipiden (een ander type vetzuur) – welke veel makkelijker te verteren is door het lichaam als de triglyceriden en ethyl esters uit visolie.

chartgo

Een aanwijzing hiervoor komt uit een studie die is gepubliceerd in het Amerikaanse blad Nutrition Research. In de studie werden krill-, vis-, en olijfolie vergeleken om te zien welke van de drie de omega-3 waardes in het lichaam het meest liet stijgen.

Zeven-en-zestig mensen met overgewicht namen elk 2 gram olijfolie, visolie of krill olie per dag gedurende vier weken – om vervolgens hun omega-3 waardes te testen. De resultaten waren interessant te noemen.

Testpersonen die olijfolie namen zagen hun omega-3 waardes stijgen met 2.9%. Degene die visolie namen zagen een stijging van 131.8%. Maar de personen die krill olie namen zagen hun omega-3’s naar boven schieten met 178.4%. Dat is 30% MEER omega-3’s geabsorbeerd uit krill olie in vergelijking met visolie! [3]

Alternative Medicine Review [4] – een ander blad van Amerikaanse bodem – publiceerde een studie die laat zien in hoeverre krill olie superieur is aan visolie voor een gezond cholesterol. Ze leerden het volgende:

>> Krill olie werkte 8 keer beter dan visolie voor een gezond LDL cholesterol: De proefpersonen die krill olie namen hadden 800% betere resultaten dan degene die visolie namen om een gezond LDL cholesterol te behouden.

>> Krill olie werkte 8 keer beter dan visolie voor gezonde triglyceriden: De proefpersonen die krill olie namen hadden 800% betere resultaten dan degene die visolie namen om gezonde triglyceriden waardes te behouden.

>> Krill olie werkte 3x beter dan visolie voor het totale cholesterol: De proefpersonen die krill olie namen hadden 300% betere resultaten dan degene die visolie namen om hun gehele cholesterol op pijl te houden!

>> Krill olie werkte 14 keer beter dan visolie voor het verhogen van het “goede” HDL cholesterol: De proefpersonen die krill olie namen hadden 1400% betere resultaten dan degene die visolie namen voor het op een gezond niveau houden van hun “goede” HDL cholesterol!

Bedenk je hoe goed het zou voelen als jouw hart elke dag gevoed wordt met de volledige potentie van de omega-3’s die je kunt vinden in 100% pure krill olie. Jij zult je ook energiek genoeg voelen om…

… lange wandelingen door het bos te maken, in de duinen of gewoon bij jou in de buurt
… de projecten in huis aan te pakken die nog steeds op je lijstje staan
… met je vrienden of familie mee te gaan op die droomvakantie
… de tuin aan te pakken en te genieten van het resultaat
… het beste uit je leven te halen.

Laad de Batterij van je Lichaam Weer Op!

Je lichaam voorzien van een extra dosis DHA kan wonderen doen voor je gezondheid. Nieuwe onderzoeken ondersteunen dit.

 • Een optimaal geheugen: Onderzoek heeft aangetoond dat proefpersonen met hoge DHA-levels een 47% lager risico hebben voor geheugen en hersenproblemen. [5]
 • Gezonde suikerspiegel: Bij 70% van de proefpersonen lijkt DHA een ondersteunende rol te hebben tijdens insulinestijging. [6]
 • Scherp zicht en gezonde ogen: Een hoog DHA-level kan mogelijk zorgen voor 50% minder kans van slijtage aan het netvlies. [7]
 • Pijnloze gewrichten: Goed opneembare DHA draagt bij aan gezonde gewrichten en zorgt voor betere mobiliteit. [8]

Dit zijn de redenen waarom ik krill olie verkies boven normale visolie.

Maar dat is nog niet alles.

Geniet van een “Superbrein” Ongeacht je Leeftijd
door de Hulp van dit Krachtige Anti-oxidant

Als onze krill olie alleen 100% kwalitatieve krill-olie als ingredient zou hebben is het natuurlijk al super.

Maar het stopt niet bij alléén krill olie.

We hebben aan onze krill-olie ook het bijzondere anti-oxidant astaxanthin toegevoegd.

Samen met krill olie lost dit een ander groot probleem op wat visolie heeft.

Visolie komt namelijk niet door de bloed-hersenbarrière heen.
Maar 100% Pure Krill Olie wel!

Volgens Harvard Medical School, krijgen je hersenen bescherming van de meeste “gifstoffen en bacteriële infecties” door een speciale bloed-hersenbarrière [9].

Maar hoewel je bloed-hersenbarrière druk bezig is om veel gevaarlijke stoffen BUITEN te houden, zorgt het er ook voor dat goede stoffen zoals omega-3’s uit visolie niet bij de hersenen kunnen komen.

Dit is een probleem, want omega-3’s, en dan met name DHA, zijn goed voor je hersenen, geest en geheugen.

superbrein

We hebben deze limitatie van visolie kunnen oplossen door de DHA uit krill olie te verbinden met het anti-oxidant astaxanthin.

Krill olie én astaxanthin samen komt door de bloed-hersenbarrière heen en zal je hersencellen voorzien van de juiste omega-3’s.

Je zult merken dat je:

 • Gemakkelijk nieuwe dingen kunt leren
 • Mee kunt met de jongere generatie
 • Prachtige jeugdherinneringen makkelijker kunt herleven
 • De persoonlijke en financiële kwesties die spelen in je leven te baas kunt

Vergeet Visolie en andere Omega-3 producten

Één krill olie capsule per dag werkt beter dan alle andere producten en dat voor minder dan een kop koffie bij het tankstation.

 

… Ervaar de kracht van goed opneembare omega-3’s diep in je cellen… ervaar de volle potentie van dit helende voedingssupplement … en activeer jouw “meesterbrein”.

Om erachter te komen wat “100% pure krill olie” voor jou kan doen, en om gebruik te maken van de speciale actie, bekijk hieronder jouw opties:

Ontdek de Kracht van Goed Opneembare Omega-3

100% Pure Krill Olie

Laad de Batterij van Jouw Lichaam Weer Op en Activeer Je Meesterbrein
Met Het Nemen van Slechts ÉÉN Gemakkelijke Capsule Per Dag

100% Pure Krill Olie - abonnement

€ 29,90 p/m (*)
€ 39,90 p/st
 • Incl. Gratis verzending
 • Ontvang elke maand 1 potje 100% Pure Krill Olie

100% Pure Krill Olie - Triple Pack

€69
€ 23 per/stuk
 • Incl. Gratis verzending
 • Eenmalige Aanschaf

100% Pure Krill Olie - Six Pack

€119
€ 19,84 per/stuk
 • Incl. gratis verzending
 • Eenmalige Aanschaf

* Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar via een knop in uw account. Geen e-mail nodig. Geen uitleg nodig.

Gebruikte Bronnen:

[1]: https://www.smeetsengraas.nl/nieuws-volkskrant-visolie/
[2]: https://nl.wikipedia.org/wiki/Polychloorbifenyl
[3]: https://www.foodie.nl/wp-content/uploads/2016/10/84.pdf
[4]: https://www.foodie.nl/wp-content/uploads/2016/10/krill-oil-cholesterol.pdf
[5]: Am J Clin Nutr 2008 May 87 (5)
[6]: Fish Oil Supplement Guide, Environmental Defense Fund, 2009
[7]: Fosshaug, L.E. et al. Lipids in Health and Disease, Dec 29, 2011
[8]: Deutsch, L. J Am Col Nutr 2007 Feb Jul 9 PMID 26165764
[9]: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bloed-hersenbarri%C3%A8re

Pin It on Pinterest