Je winkelwagen is momenteel leeg!

Aperitief
Zomerse Basilicumdip met geitenkaas
Deze gezonde dip barst van de zomerse smaken: verse basilicum zorgt voor een heerlijke geur, terwijl de zachte geitenkaas zorgt voor een romige balans. Licht, fris en perfect als aperitief bij warme avonden met vrienden of familie.
Deze frisse basilicumdip met romige geitenkaas is het perfecte aperitief om een zomerse middag of avond smaakvol te beginnen. Geserveerd met krokant brood, crackers of knapperige groenten is dit een zomerse favoriet die het altijd goed doet
Super eenvoudig te maken, vol smaak, en gegarandeerd een succes! Smakelijk!
Ingrediënten
PORTIES
6
Benodigdheden
Blender, mixer
Geitenkaas (Chavroux)
150g
Roomkaas (Philadelphia)
1 el
Verse basilicum
30 blaadjes (15g)
Olijfolie
2 el
Parmezaan
2 el
Verse look
1 teentje
Pijnboompitten
1 handje
Peper en zout
Bereidingswijze
1
In een pot (ideaal voor de staafmixer) doe je de basilicum, roomkaas, geitenkaas, olijfolie, parmezaanse kaas, look en peper en zout.
2
Met de staafmixer mix je dit tot een egale massa. Is het een te vaste structuur, kan je meer olijfolie toevoegen.
3
Ondertussen rooster je de pijnboompitten aan in een pan op medium vuur tot ze bruin geroosterd zijn.
4
Belangrijk om de dip te proeven en eventueel nog bij te kruiden met peper en zout voor je het in een potje serveert.
5
Werk af met de geroosterde pijnboompitten en een blaadje verse basilicum.