Ultimate Electrolytes

Ultimate Electrolytes biedt een evenwichtige aanvulling van elektrolyten met een verfrissende citroensmaak, afkomstig van natuurlijke extracten.

Ultimate Electrolytes bevat een perfect gebalanceerde mix van
elektrolyten en micronutriënten die jouw cellen optimaal gehydrateerd houden.

Zo voel jij je energiek en opgewekt met Ultimate Electrolytes. Het bevat natrium, kalium, magnesium, chloride, calcium en een breed spectrum aan andere sporenmineralen. Mede dankzij het biologisch poeder van kokosnootwater en Keltisch zeezout

1 verpakking = 45 doseringen ultieme hydratatie
Niet goed, geld terug.

BESTEL NU

Wat zijn elektrolyten en waarom zijn ze belangrijk?

Een elektrolyt geleidt elektriciteit wanneer de stof in water is opgelost. Meerdere lichaamsfuncties zijn afhankelijk van elektrolyten. Als mens hebben we elektrolyten dan ook nodig om te overleven.

Zo zorgen elektrolyten voor het regelen van de hartslag en de samentrekking van spieren. Bij elektrolyten is een juiste balans van groot belang. Ze interacteren namelijk met elkaar. Vooral ouderen lopen meer risico op een verstoring van de elektrolytenbalans.

Heb jij last van….

Ultieme hydratatie met Ultimate Electrolytes!

Hoe merk je dat je behoefte hebt aan elektrolyten?

Wanneer signalen niet goed worden doorgegeven in je lichaam dan kan dit tot verschillende sluimerende problemen leiden.

Op tal van manieren.

Want je zenuwen zijn – vanzelfsprekend – betrokken bij de gehele aansturing van je lichaam en geest.

Een haperende overdracht van signalen betekent…

… een verminderd vermogen om te kunnen concentreren, omdat de prikkeloverdracht in de hersenen niet optimaal is.

… een gebrek aan energie in de ochtend. Mede omdat tijdens de slaap veel elektrolyten via zweet het lichaam verlaten en je lichaam niet goed gehydrateerd is.

… krampen in de spieren.

…  hoofdpijn of duizeligheid. Dit is kenmerkend op warme dagen, wanneer je meer transpireert en niet op tijd drinkt en je elektrolyten aanvult.

… trek in zoetigheid. Doordat je jezelf flauwtjes krijg je sneller de neiging om naar zoetigheid te grijpen. Dit om suikers je een snelle energiestoot geven. Hiermee kan een gebrek aan elektrolyten dus een gezonde eetwijze dwarsbomen.

Ultimate Electrolytes voorziet jou van
De 5 Belangrijkste Elektrolyten

BESTEL NU

Deze Voordelen biedt Ultimate Elektrolytes

Een goede vochtbalans is belangrijk om goed te kunnen functioneren.

Wanneer je vochtbalans niet op orde is dan kun je je vermoeid voelen. Ook heeft het een direct effect op je sportieve prestaties. Een duidelijk teken dat je vochtbalans niet goed is, is wanneer je tijdens het sporten spierkrampen krijgt.

Ultimate Electrolytes helpt dit te voorkomen.

Stofjes zoals magnesium en calcium zijn belangrijk voor de stofwisseling en het vrijmaken van energie uit voeding. 

Doordat elektrolyten zorgen voor een betere geleiding van zenuwprikkels voel je je helder, energiek en scherp van geest.

Elektrolyten zoals kalium, magnesium en calcium zijn onmisbaar om signaaltjes goed door te geven in jouw lichaam via het zenuwstelsel.

Je kunt je zenuwstelsel zien als een communicatienetwerk waarin razendsnel informatie wordt doorgestuurd, zodat jouw lichaam kan functioneren als een machine. 

Je spieren, metabolisme, orgaanfuncties, denkvermogen… alles wordt aangestuurd via jouw zenuwstelsel.

Ultimate Electrolytes ondersteunt dit belangrijke proces.

De magnesium in Ultimate Electrolytes staat bekend als het “kalmeringsmineraal”. Dit komt omdat magnesium bijvoorbeeld bijdraagt aan de werking van GABA in de hersenen. GABA is een kalmerende neurotransmitter, welke bijdraagt aan een goede stressbestendigheid én een goed concentratievermogen.

Dankzij een betere prikkelgeleiding in de spieren wordt het functioneren daarvan ondersteund. Daarom is het belangrijk om tijdens het sporten niet alleen te denken aan het hydrateren met water, maar om tevens zouten en elektrolyten aan te vullen. 

Je spijsverteringskanaal bevat een groot netwerk van zenuwen die communiceren om je spijsvertering te regelen. Elk van deze zenuwen is afhankelijk van calcium om signalen door te geven, en een verlies van calcium. Ultimate Electrolytes helpt dit te voorkomen.

Kalium ontspant de wanden van de bloedvaten, waarmee ook het behoud van een gezonde bloeddruk wordt ondersteund.

1Magnesium 2Calcium 3Kalium 4Chloride

En dit alles op basis van natuurlijke ingrediënten 

Poeder van Biologisch Kokosnootwater

Dankzij de gunstige voedingsstoffenverhouding is kokoswater een isotone drank.

Isotoon betekent dat de verhouding tussen voedingsstoffen en vloeistof in kokoswater vergelijkbaar is met die in menselijk bloed.

Het fruitwater van de groene kokosnoot bevat relatief veel natrium, magnesium en kalium. Plus: kokoswater is rijk aan sporenelementen zoals ijzerjodium en zink.

Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout is écht zeezout: onbewerkt, ongeraffineerd en ongewassen. Het is puur natuur. Keltisch zeezout wordt volgens een traditionele, 2000 jaar oude Keltische methode handmatig gewonnen in Bretagne, Frankrijk. Hierdoor blijft de mineralenbalans volledig intact.

Het bevat meer dan 80 mineralen en spoorelementen, zoals magnesium, kalium, natrium, calcium en zink. Het is een perfecte mix van mineralen en spoorelementen in een optimale samenstelling, die bijna gelijk is aan de samenstelling van je bloed. Keltisch zeezout bevat geen verontreinigingen, is grijs van kleur, wat nattig en door de zon gedroogd. Het geeft een lekkere smaak aan water, waardoor je water makkelijker kan drinken.

Wat Je Allemaal in ÉÉN dosering krijgt 👇 

Heb je nog vragen?
Geen enkel probleem, je bent niet de enige 🙂

Een pot bevat maar liefst 45 doseringen.

Dat hangt van jouw dag af! Je kunt Ultimate Elektrolytes gebruiken in de ochtend om je lichaam DIRECT goed te hydrateren. Zo ben je in de ochtend meteen scherp.

Maar uiteraard kun je Ultimate Electrolytes ook gebruiken als ultieme manier om jezelf te hydrateren tijdens/na het sporten.

Het is afgeraden om Ultimate Electrolytes te nemen als je medicatie gebruikt tegen een hoge bloeddruk.

Ook wordt aangeraden om – in geval een andere medische aandoening – het gebruik van supplementen in overleg te doen met een (medisch) specialist.

Orders worden direct uitgeleverd en wanneer op een werkdag besteld voor 16:30 uur is het geregeld de volgende dag in huis.

Nee. Als je een order plaatst bij ons is het een eenmalige bestelling. We zijn overtuigd dat je tevreden bent over het product, en dat je uit jezelf graag een nieuwe order wilt plaatsen.

Ultimate Electrolytes

Start vandaag met Optimaal Hydrateren!

Ultimate Elektrolytes
1-pack

€44,90

45 doseringen per pot

Eenmalige Aanschaf

Koop NU!

Ultimate Elektrolytes
3-pack

€89

45 doseringen per pot

Incl. Gratis verzending

Eenmalige Aanschaf

Koop NU!

Ultimate Elektrolytes
6-pack

€149

Beste Aanbieding!

45 doseringen per pot

Incl. Gratis verzending

Eenmalige Aanschaf

Slechts €24,83 per pot!

Koop NU!
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00