Facebook aanbieding Ultimate Electrolytes!
1 pot + shakebeker voor slechts 26,90 + gratis verzending! 📦

Ultimate Electrolytes Facebook aanbieding!

Ultimate Electrolytes biedt een evenwichtige aanvulling van elektrolyten met een verfrissende citroensmaak, afkomstig van natuurlijke extracten, zoals kokosnootwater en Keltisch Zeezout.


1 verpakking = 45 doseringen
Niet goed, geld terug garantie.

BESTEL NU


Ultimate Electrolytes

Start vandaag met ultieme hydratatie!

1 verpakking Ultimate Electrolytes

€44,90

€26,90

Inclusief Foodie shakebeker!

Incl. gratis verzending! 📦
1 verpakking = 45 doseringen
Inclusief shakebeker (t.w.v. €9,95)
60 dagen niet goed, geld terug garantie!

Bestel met 40% korting

Heb jij last van….

Bovenstaande problemen wijzen op 1 iets!
Jouw lichaam moet gehydrateerd worden met water en de juiste elektrolyten!

Deze voordelen biedt Ultimate Electrolytes

Elektrolyten, zoals natrium, kalium, calcium en magnesium, zijn essentieel voor het handhaven van een goede vochtbalans in het lichaam. Ze reguleren de osmotische druk, wat ervoor zorgt dat water tussen cellen en bloed kan bewegen, en ondersteunen de verplaatsing van water via celmembranen, wat cruciaal is voor hydratatie.

Wanneer je vochtbalans niet op orde is dan kun je je vermoeid voelen. Ook heeft het een direct effect op je sportieve prestaties. Een duidelijk teken dat je vochtbalans niet goed is, is wanneer je tijdens het sporten spierkrampen krijgt. Ultimate Electrolytes helpt dit te voorkomen.

Elektrolyten zijn essentieel voor de goede werking van spieren. Ze spelen een cruciale rol in het overbrengen van zenuwsignalen naar de spieren, wat spiercontractie mogelijk maakt. Natrium en kalium zijn vooral belangrijk in dit proces. Ze zorgen voor de elektrische prikkels die nodig zijn om spieren te laten samentrekken en ontspannen. Zonder voldoende natrium en kalium kunnen deze prikkels niet effectief worden doorgegeven, wat kan leiden tot spierzwakte en krampen.

Daarnaast helpt calcium bij de daadwerkelijke contractie van spiervezels. Wanneer een zenuwsignaal een spier bereikt, zorgt calcium ervoor dat de spiervezels samengetrokken worden. Magnesium speelt een ondersteunende rol door te helpen bij de ontspanning van de spieren na een contractie en voorkomt zo overmatige samentrekking en krampen.

Bij inspanning, zoals sporten, verlies je via zweet veel elektrolyten. Dit verlies moet worden aangevuld om spierkrampen en vermoeidheid te voorkomen en om de spierfunctie te behouden. Een juiste balans van elektrolyten is dus noodzakelijk om de spieren goed te laten functioneren, zowel bij dagelijkse activiteiten als tijdens intensieve lichamelijke inspanning.

Elektrolyten zijn essentieel voor het bevorderen van energie en het vermijden van vermoeidheid. Deze belangrijke mineralen, waaronder natrium, kalium, calcium en magnesium, spelen een cruciale rol in verschillende lichaamsfuncties die direct invloed hebben op je energieniveau.

Kalium en magnesium zijn noodzakelijk voor de productie van energie in de cellen. Ze helpen bij de vorming van ATP (adenosinetrifosfaat), de belangrijkste energiebron van het lichaam. Kalium reguleert de energieproductie in de mitochondriën, terwijl magnesium nodig is voor enzymatische reacties die betrokken zijn bij de energieproductie. Een goede balans van deze elektrolyten zorgt ervoor dat je cellen efficiënt energie kunnen produceren, wat helpt om vermoeidheid te verminderen.

Een tekort aan elektrolyten kan leiden tot vermoeidheid en een gebrek aan energie, aangezien elektrolyten een cruciale rol spelen in de productie en het transport van energie in je cellen. Het aanvullen van elektrolyten kan helpen om vermoeidheid tegen te gaan en je energieniveau te verbeteren.

Elektrolyten, zoals natrium, kalium, calcium en magnesium, zijn essentieel voor een gezonde zenuwfunctie. Ze zorgen voor de transmissie van zenuwsignalen door een wisselwerking van elektrische ladingen aan weerszijden van het celmembraan.

Je kunt je zenuwstelsel zien als een communicatienetwerk waarin razendsnel informatie wordt doorgestuurd, zodat jouw lichaam kan functioneren als een machine. Je spieren, metabolisme, orgaanfuncties, denkvermogen… alles wordt aangestuurd via jouw zenuwstelsel.

Natrium en kalium zijn cruciaal voor het genereren van actiepotentialen, terwijl calcium belangrijk is voor spiercontractie en reflexen. Magnesium helpt bij het stabiliseren van zenuwcelmembranen en het reguleren van andere elektrolyten. Een goede elektrolytenbalans ondersteunt de hersenfunctie en helpt zenuwgerelateerde aandoeningen te voorkomen.

Ultimate Electrolytes ondersteunt dit belangrijke proces.

De magnesium in Ultimate Electrolytes staat bekend als het “kalmeringsmineraal”. Dit komt omdat magnesium bijvoorbeeld bijdraagt aan de werking van GABA in de hersenen. GABA is een kalmerende neurotransmitter, welke bijdraagt aan een goede stressbestendigheid én een goed concentratievermogen.

Ook andere elektrolyten zoals natrium, kalium en calcium zijn essentieel voor de zenuwfunctie en daarmee voor het denkvermogen en de concentratie. Ze helpen bij de transmissie van zenuwsignalen en het handhaven van de elektrische activiteit in de hersenen. Een goede balans van deze elektrolyten is nodig om cognitieve processen zoals geheugen, aandacht en concentratie te ondersteunen.

Tekorten aan deze elektrolyten kunnen leiden tot vermoeidheid, verwarring en een verminderd concentratievermogen. Door het aanvullen van elektrolyten met een geschikt product, kun je de hersenfunctie optimaliseren en mentale alertheid verbeteren.

Elektrolyten spelen een belangrijke rol in de spijsvertering door het bevorderen van de juiste pH-balans in het spijsverteringskanaal en het ondersteunen van de functie van spiercontracties in de darmen.

Natrium en chloride helpen bij de productie van maagzuur, dat essentieel is voor de vertering van voedsel. Kalium en magnesium helpen bij de regulatie van de darmbewegingen en voorkomen constipatie door de spieren in de darmen te ontspannen en te contracteren zoals nodig.

Een elektrolytenproduct kan dus helpen bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het voorkomen van problemen zoals indigestie en constipatie.

Elektrolyten zijn cruciaal voor het reguleren van de bloeddruk. Natrium helpt bij het handhaven van het bloedvolume door vocht vast te houden in het lichaam, terwijl kalium een tegengestelde werking heeft. Kalium helpt overtollig natrium uit te scheiden en ontspant de wanden van bloedvaten, wat bijdraagt aan een lagere bloeddruk.

Magnesium ondersteunt de ontspanning van bloedvaten en bevordert een gezonde bloedstroom. Een goed uitgebalanceerd elektrolytenproduct kan helpen om de bloeddruk op een gezond niveau te houden door de juiste verhoudingen van deze essentiële mineralen te bieden.

Ultieme hydratatie met Ultimate Electrolytes!

Ultimate Electrolytes voorziet jou van
De 5 Belangrijkste Elektrolyten

En dit alles op basis van natuurlijke ingrediënten 

Poeder van Biologisch Kokosnootwater

Dankzij de gunstige voedingsstoffenverhouding is kokoswater een isotone drank.

Isotoon betekent dat de verhouding tussen voedingsstoffen en vloeistof in kokoswater vergelijkbaar is met die in menselijk bloed.

Het fruitwater van de groene kokosnoot bevat relatief veel natrium, magnesium en kalium. Plus: kokoswater is rijk aan sporenelementen zoals ijzerjodium en zink.

Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout is écht zeezout: onbewerkt, ongeraffineerd en ongewassen. Het is puur natuur. Keltisch zeezout wordt volgens een traditionele, 2000 jaar oude Keltische methode handmatig gewonnen in Bretagne, Frankrijk. Hierdoor blijft de mineralenbalans volledig intact.

Het bevat meer dan 80 mineralen en spoorelementen, zoals magnesium, kalium, natrium, calcium en zink. Het is een perfecte mix van mineralen en spoorelementen in een optimale samenstelling, die bijna gelijk is aan de samenstelling van je bloed. Keltisch zeezout bevat geen verontreinigingen, is grijs van kleur, wat nattig en door de zon gedroogd. Het geeft een lekkere smaak aan water, waardoor je water makkelijker kan drinken.

Reviews van klanten

Ultimate Electrolytes

Start vandaag met ultieme hydratatie!

1 verpakking Ultimate Electrolytes

€44,90

€26,90

Inclusief Foodie shakebeker!

Incl. gratis verzending! 📦
1 verpakking = 45 doseringen
Inclusief shakebeker (t.w.v. €9,95)
60 dagen niet goed, geld terug garantie!

Bestel met 40% korting

Heb je nog vragen?
Geen enkel probleem, je bent niet de enige 🙂

Een pot Ultimate Electrolytes bevat 45 doseringen.

Dat hangt van jouw dag af! Je kunt Ultimate Elektrolytes gebruiken in de ochtend om je lichaam optimaal te hydrateren. Zo begin je de ochtend meteen scherp en fris doordat je de tijdens je slaap natuurlijk niet gedronken hebt en uitgedroogd wakker wordt.

Maar uiteraard kun je Ultimate Electrolytes ook gebruiken als ultieme manier om jezelf te hydrateren tijdens/na het sporten.

Het is afgeraden om Ultimate Electrolytes te nemen als je medicatie gebruikt tegen een hoge bloeddruk.

Ook wordt aangeraden om – in geval een andere medische aandoening – het gebruik van supplementen in overleg te doen met een (medisch) specialist.

Orders besteld voor 16:30 op een werkdag, zijn normaal gezien de volgende dag in huis.

Nee. Als je een order plaatst bij ons is het een eenmalige bestelling. We zijn overtuigd dat je tevreden bent over het product, en dat je uit jezelf graag een nieuwe order wilt plaatsen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00